Bardzo serdecznie polecam (1) Opieka bez zastrzeżeń, warunki bez zastrzeżeń. Atmosfera bardzo ciepła,... rodzic :) Żłobek godny polecenia (1) Moja córa chodziła do tego żłobka 3 lata i rozstawaliśmy się ze łzami w... Ania z Martyną Jesteśmy obie bardzo zadowolone (1) Gorąco polecamy wszystkim żłobek nr 16 na ul.Wassowskiego w Gdańsku. Super... Mama Miśki
SUPER ŻŁOBEK (1) Wbrew wszelkim opiniom moje dziecko nie chorowało tak wielei, miało dobrą... Iwona Karolina - opinia (1) Super miejsce dla malusińskich, cierpliwe i miłe panie, i widoczne nowe... Karolina Najlepszy żłobek w Gdańsku !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zasady zróżnicowania grup pod względem wiekowym są rewelacyjne. Mój syn jest... Elżbieta Kolejny, osttani już niestety rok :( (1) Witam wszytskich rodziców i dzieci, personel żłobka w nowym roku 'żłobkowym'... Rodzice Mateuszka (góra) Bardzo zadowoleni rodzice..:) (1) Ten żłobek to najprawdopodobniej najlepszy z gdańskich żłobków :) Mój synek... Rodzice Mateuszka Ś. (góra) Wszystkiego naj... (1) Z okazji Dnia Edukacji Narodowej wszystkim pracownikom żłobka nr 16 życzymy... wychowankowie kika - opinia (1) Moje dziecko jest alergikiem i uczęszcza do tej placówki. Muszę przyznać... kika W odpowiedzi na opinię Rodzica X (1) W odpowiedzi na zarzuty Państwa podpisującego się "X" To trochę niepoważne... Przekornu "Y" Uwaga PAPUGI (alergia) (1) Właściwie wszystko w tym żłóbku jest na swoim miejscu i tak jak być powinno.... Rodzic X