Beata Kowalska - opinia (1) Żłobek nr 9 jest ekstra jeśli idzie o przystępność cen. Panie super w... Beata Kowalska Nie polecam!!! (2) Panie spójnie mówią to co Rodzic chciałby usłyszeć. Kiedy podeszłam w innych... Mama Polecam ten żłobek innym rodzicom! (1) Chcialam podzielic sie moimi spostrzezeniami dotyczacymi warunkow i opieki... Alicja Łobocka
Polecam ten żłobek! (1) Witam, chciałabym szczerze polecić ten właśnie żłobek nr 9. Jestem bardzo... Zadowolona mama Nie polecam (1) Mój syn chodził do tego żłobka przez dwa lata i do tej pory żałuję, że go tam... rozżalona Miejsce przyjazne dziecku (1) Gorąco polecam ten żłobek! Synek uczęszcza tam od kiedy skończył 5 miesięcy i... MS Żłobek godny polecenia (1) Z wielkimi wyrzutami sumienia oddałam córcię do żłobka, dlatego że sytuacja... Szczęśliwa mama SUUUPER (1) Mój synek zaczął uczęszczać do tego żłobka jak miał 4 m-ce. Opiekę miał... mama Super (1) Jestem bardzo zadowolona, ale dla mnie najważniejsze jest zadowolenie i... zadowolona mama gosia - opinia (1) ja tesz chodzilam do tego złobka ,pomimo tylu lat zawsze go wspominam bylo... gosia Polecam (1) Córeczka chodzi do tego żłobka od września. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni... tata coreczki z grupy III Serdecznie plecam (1) Piotruś chodzi od września do tego żłobka i razem z mężem jesteśmy bardzo... MAMA najlepszy żłobek!!! (1) Polecam wszystkim ten żłobek. Opieka jest fachowa, odpowiedzialna, dbająca o... Magda Z. Super !!! (1) Opieka w żłobku jest profesjonalna. Panie zawsze uśmiechnięte, miłe.Córeczka... mama Lenki Bardzo polecam (1) Moja coreczka chodzi od wrzesnia do tego zlobka. Jestem bardzo zadowolona.... Dorota P. super (1) Mój synek chodzi juz dugi rok, zaczął gdy skończył roczek. Aż, żal opuszczać... as REWELACJA!!!!! (1) Do tego żłobka chodziła moja starsza córeczka, teraz uczęszcza tam młodsza.... Karolina Polecam! (1) Córeczka mając roczek zaczęła chodzić do tego żłobka. Nie było z nią... Aga M.