Impreza okolicznościowa - chrzest dziecka (1) Dobrze zorganizowana impreza, było smacznie i przyjemnie :) polecam Kasia Złoty Staw - nasze wymarzone wesele! (1) ,,Złoty Staw" to miejsce, które w 100% możemy polecić każdemu planującemu... Agata Polecam ! (1) W lipcu 2017 organizowaliśmy nasze wesele w Złotym Stawie. Byliśmy... Ola
Wesele (1) Nasze wesele odbyło się 26.08.2016, zarówno my jak i goście byliśmy... Dominika Najwspanialsze miejsce na wesele to Złoty Staw (1) Wesele 13-08-2016.Serdeczne podziekowania dla właścicieli Złotego Stawu za... Rodzice Odjazdowe wesele (1) Profesjonalizm,mila obsluga i atmosfera.Miejsce godne polecenia. Natalia i Kuba Wesele, takie jakie sobie wymarzyłam (1) 18.06.2016r. odbyło się Nasze wesele w Złotym Stawie. Pani Monika odpowiadała... Ewelina Super wesele (1) Bawiłam się na weselu zorganizowanym w Złotym Stawie. Już od pierwszych chwil... Alicja Było cudownie (1) W kwietniu tego roku organizowaliśmy w Złotym Stawie wesele, krótko mówiąc... Daga Chcesz mieć udane wesele- zaufaj profesjonalistom (1) 7 V odbyło się tam wesele syna. Lokal był jednym z pierwszych jakie... Danuta Ś Wesele (1) Miałam przyjemność bawić się na weselu w Złotym Stawie i jako jeden z gości z... Rodzina szczerze polecam (1) Zorganizowałam w tym lokalu uroczystość z okazji 60 urodzin. Od momentu... elaar Wesele (2) Szczerze polecam organizację wesela w "Złotym Stawie", sala idealna - wystrój... GOSIA sylwester 2015 Barbara Janusz Daniel Paweł (1) Tak wspaniałego sylwestra polecam wszystkim.Obsługa ,klimat,orkiestra,posiłki... barbara Opinia zabawy Sylwestrowej 2015 (1) Bardzo miła obsługa,wszystko podane na czas i z elegancją.Zabawa... Piotr 30-STE URODZINY (1) Serdecznie polecam ten lokal :) Jedzenie bardzo smaczne i świeże, obsługa... Katarzyna Sylwester (1) Super zabawa, fantastyczna obsługa i zespół, mogę ze 100 % pewnością... Ewcik Sylwester 2015/2016 (1) Tegoroczny sylwester w Hotelu " Złoty Staw " był chyba najfajniejszym w moim... Mar333 Wesele (1) Mielismy przyjemnosc zorganizowania wesela, wszystko zostalo przygotowane... Marta i Adam Chrzciny (1) Bardzo profesjonalnie przygotowana impreza, jedzenie było przepyszne, obsługa... Klaudia