Polecamy przyszłym nowożeńcom ;) (1) 17 października odbyło się nasze wesele w Złotym Stawie. Jakość organizacji... Megg Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i efekty. (1) Z całego serca dziękujemy za profesjonalnie poprowadzone wesele. Wszystkie... Krystyna ZŁOTY STAW (1) Polecam na 100%. Przyjęcie weselne: 11.10.2014r. Od pierwszego kontaktu z p.... Noemi & Tomasz
Wesela (2) Gorąco polecam to miejsce. Wszystko jest na najwyższym poziomie, elegancko,... michbart wesele lokal godny polecenia (1) Właściciele oraz obsługa Złotego Stawu tworzą profesjonalny zespòł... Ilona Złoty Staw -wesele (1) Mieliśmy wesele w Złotym Stawie w czerwcu 2014 jesteśmy bardzo zadowoleni z... Natalia Super Wesele:))) (1) W lipcu 2014 organizowaliśmy w Złotym Stawie wesele. Zostało ono... Marta Przybylska Rewelacja!!! POLECAM WARTO!!! (15) Wyprawialiśmy tam wesele. Wszystko na najwyższym poziomie, jakim można sobie... Anna Dobre miejsce na eventy, oraz spotkania okolicznościowe (1) Miejsce gorąco polecam na imprezy okolicznościowe - ładna okolica - z dala od... Michał_R Wesele w Złotym Stawie (1) W minioną sobotę organizowaliśmy nasze wesele w Złotym Stawie. Całe... Kasia Sylwester (1) Byłam pierwszy raz w tym hotelu na imprezie sylwestrowej. Jestem bardzo miło... Agnieszka Markowska Udane wesele (1) Zadowolenie naszych gości weselnych jest najlepszą wizytówką dla restauracji... Asia i Radek Ślicznie, miło, smacznie - cudownie (1) Wesele 06.07.2013r. Jestem zachwycona tym miejscem, obsługą i pysznym... Ania i Adrian