Karolina - ocena (1) Złoty Staw to świetny lokal na wszelkiego rodzaju imprez. Obsługa w pełni... Karolina Piecia - ocena (1) Super impreza,!!!!!!! Piecia Alexis - ocena (1) Bardzo profesjonalnie przygotowane i.prezy w których uczestniczylam.... Alexis
Edyta - ocena (1) Byłam na niejednej już imprezie organizowanej Przez Złoty Staw. Zawsze... Edyta Martyna - ocena (1) Rewelacja ! Pełen profesjonalizm!! Martyna Mariusz - ocena (1) Super miejsce, świetna obsługa, mega jedzenie Polecam w 100% Mariusz Ania.A.K. - ocena (1) Piękna, przestronna, klimatyczna sala. Pyszne jedzenie, miejsca noclegowe dla... Ania.A.K. Anna Wolska - ocena (1) super profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie i piękny wystrój Anna Wolska Andzia - ocena (1) Najlepsza sala w Trójmieście, wspaniała obsługa i pyszne jedzenie Andzia Anna - ocena (1) Piękna sala,pyszne jedzonko,przemiła obsluga i niezastąpiony Pan Mariusz... Anna Krzysztof z Borkowa - ocena (1) Chcielibyśmy się podzielić z wami wszystkimi jak cudownie było na sali Złoty... Krzysztof z Borkowa Ewa - ocena (1) Byłam wczoraj na zabawie andrzejkowej zorganizowanej przez Złoty Staw.... Ewa Anita - opinia (1) Szczerze polecam. Super miejsce. Organizowałam tam imprezę, a raczej nic nie... Anita m.ulka - opinia (1) Razem ze znajomymi bawiliśmy sie w Złotym Stawie na Sylwestra. Wszyscy byli... m.ulka Adam - opinia (1) Organizowałem w Złotym Stawie swoje urodziny. Pyszna kuchnia i świetna... Adam Joanna - opinia (1) Wraz z rodziną jesteśmy pod wrażeniem suto zastawionych stołów przepyszny... Joanna Polecamy (1) W Złotym Stawie mielismy przyjecie ślubne 16.03. Pani Monika wszystko... Karolina Wesele (1) W Złotym Stawie organizowaliśmy wesele. Z całym sercem możemy polecić to... Krzysztof Wesele 17.08.2018 (1) Jestem pod wrazeniem obsługi i organizacji, z niczym nie było najmniejszego... Roma Wesele (1) Złoty Staw szkoda że nie można dać wyższej oceny :-) Nasz przepiękny Dzień... Żaneta