Znudziła się forumowiczom polityka ?

Znudziła się naszym trójmiejskim "obywatelom" polityka ? Grecy, starożytni, określali ludzi stroniących od polityki mianem "idiotos".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Znudziła się forumowiczom polityka ?

Może bym i zabierał głos, ale kiedyś mnie zniechęcił "Halewicz", teraz "zetjot".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

@ Zbyszek...

Zastanawia mnie, w jaki sposób mógłby mnie był zniechęcić Halewicz ?
Ja to ja i Halewicz nie ma tu nic do rzeczy, nie był moim panem, by mnie do czegoś zachęcać lub zniechęcać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Któż to taki, ten "Halewicz" - to nazwisko przewija się co rusz w wątkach?

Zetjot, za uprawianie polityki można dziś wylecieć z pracy, jak ten człowiek z Pomorskiego Urzędu Wojewódzkiego, więc uważaj, nigdy nie wiesz kto namierzy Twoje IP i "uprzejmie doniesie" :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ Kinga

Tego nie obawiałem się za komuny, nie obawiam się też obecnie. Zresztą już robiono taką próbę i zakończyła się fiaskiem.

A Halewicz to był taki proplatformerski troll, ktory buszował na tym forum, dopóki mu się nie znudziło w obliczu natłoku niemiłych faktów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Napisałem wyraźnie, że MNIE zniechęcił Halewicz. Jeżeli MNIE zniechęcił, to nie oznacza, że inni muszą przyjąć też takie stanowisko. Nie narzucam nikomu swojego zdania. Nie oczekuję, że inni będą przyjmować to, co według MNIE jest dobre lub złe, ładne - brzydkie, właściwe - niewłaściwe, słuszne - niesłuszne.

Nie narzucam nikomu na przykład, że to co napisze redaktor Z. jest jedyną prawdziwą oceną sytuacji na scenie politycznej. Nie wciskam również nikomu indywidualnej niechęci do radia G. Mogę rzucać kolejnymi przykładami, ale po co?

Mam prawo do własnej oceny, ale nie mam ochoty na bicie głową w mur jedynych słusznych poglądów, stawiany przez zetjot w każdym wątku o tematyce polityczno - światopoglądowej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

@ Zbyszek

Każdy czlowiek jest osobną jednostką i nie jestem w stanie zrozumieć jak jedna jednostka, poprzez kontakt jedynie internetowy, może zniechęcić inną, niezależną jednostkę. Do czegoś może zniechęcić mnie żona, dziecko, nawet teściowa, bo mają do tego narzędzia wpływu, ale żeby Halewicz ?

A jeżeli chodzi o zachowanie w polityce i życiu spolecznym, to należy pamiętać o zasadzie, że kropla drąży skałę i już.

Warto też zauważyć, że znany autor mówił o "Ucieczce od wolnośći".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Łopatologia stosowana musi zostać użyta?

Znany autor, Polak zresztą, napisał:
Nie jestem Mickiewiczem, Słowackim, ani innym fizolofem, będę mówił wprost...

To nie Halewicz na dzień obecny psuje forum w dziele Polityka. To zetjot.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

@ Zbyszek

To czemu się pan krygujesz jak panienka ? Forum stoi otworem, pokaż co potrafisz. Nie szukaj wymówek.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oj, zabolało. Halewicz by zgrabniej odpowiedział.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zetjot psuje, więc gdzie są naprawiacze, jakoś nie widać ich aktywności.Ten brak aktywności , nawet werbalnej,jest wyraźnym objawem frajerstwa, bo cóż tam zetjot może napsuć w porównaniu z Tuskiem, a jakoś chętnych do naprawiania po Tusku też nie widzę.

A to przy okazji link do tekstu o frajerach:

http://wpolityce.pl/artykuly/56327-prof-legutko-dla-wpolitycepl-polskie-frajerstwo-nadal-ma-sie-swietnie-nie-wyszlismy-dotad-ze-stadium-samobojczego-infantylizmu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

prut prut...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...