ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Jedzonko dla kotów- dostawa i zakup ! (1) Wszystko, super, ekspresowo- jak w nazwie, absolutnie bez żadnego problemu i... Urszula M. Polecam! (1) Profesjonalna obsługa, ogromny asortyment i przede wszystkim wygoda.... Wiolka karma dla psinki Purina Dog Show (2) Zamówiłam karmę przez internet w bardzo atrakcyjnej cenie w sobotę w późnych... Maria
super (1) polecam , kupujemy karme dla naszego psa co miesiac , jestesmy bardzo... Alicja Pełna satysfakcja (1) Zdecydowanie polecam sklep. Szeroka gama produktów do wyboru, nawet dla... Aquillon super sklep. (1) Zamawiam wszystkie potrzebne rzeczy dla psa. Od karmy (acana -zawsze... Joanna Prawdziwy Express (1) Szybka i sprawna dostawa, a do tego szeroki asortyment, wysokiej jakości... Teresa nieźle (1) Witam, obsługa bardzo miła chętna do pomóc nie zbywają klienta z ciężkimi... Krzysztof zooexpress.pl - Karma dla Psów i Kotów (2) Jak zwykle profesjonalnie. Polecam zakup w tym sklepie Miś świetny sklep, serdecznie polecam! (1) Korzystam z usług zooexpress.pl już nie pierwszy raz i na pewno też nie... Ania wszystko super (1) szybko tanio i sprawnie, czego chcieć więcej, polecam jakub bardzo fajny sklep! polecam! (1) zamawiam w zooexpress już od dawna, mają szeroki wybór oferty i ceny są... Aga Michal - opinia (1) Serdecznie polecam. Bardzo szybka dostawa. Michal zamówienie w sklepie zooExpress.pl (1) Rano zamówienie wieczorem dostawa, ale super, gorąco polecam ! Urszula M duży plus (1) Miła obsługa, kurier zawsze na czas ( dodatkowo przed przyjazdem dzwoni z... Ania Szybko, sprawnie i bezproblemowo (1) Transakcja przebiegła bez zarzutu. Termin realizacji zamówienia ekspresowy.... Martyna Wszystko szybko, sprawnie i dobrze (1) Karmę zamówiłam w niedziele w godzinach wieczornych a już następnego dnia... Ewa Polecam (1) Zdecydowanie polecam, jestem stałą klientką od zdaję się 2007 roku. Dostawy... M świetna obsługa , organizacja i realizacja w tym samym dniu. (1) rewelacja, tylko u nich kupuję od dwóch lat nigdy z niczym nie ma problemów.... Jola z dwoma Bernami Stały klient (1) Witam, zamawiam w tym sklepie już od ponad roku. Dostawa na terenie... Karolina