ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Zawsze super i dostawa na czas!!! (1) Dostawa i towar bez zarzutów. "Kurier Trójmiasto" super opcja!! Polecam. Wieczny Klient Karmy dla psów (1) Wybieram zawsze karmy z górnej półki, a dostęp do takich gwarantuje mi ten... rumin Polecam (1) Szybka dostawa na terenie trójmiasta,bardzo miła obsługa sklepu. Basia
Polecam ten sklep (2) Błyskawiczna wysyłka,towar zgodny z zamówieniem. Patrycja polecam (1) transakcje zawsze zamykane w terminie.godzina dostawy uzgadniana... Akselkowa dobry internetowy sklep (1) solidny sklep z szeroką gamą produktów znacznie tańszych niż w stacjonarnych... Krystyna royal canin (1) zamówiłam w nocy , następnego dnia przesyłka dostarczona, super. dm Rewelacja! (1) Możliwość zamówienia i otrzymania zamówionego towaru tego samego dnia -... Magda polecam (1) Oferta ciekawa i rozbudowana, taniej niż w sklepach, dodatkowe gratisy i... Anka S. Polecam (1) Polecam, bogata oferta, ceny przystępne, darmowa , bardzo szybka dostawa. Malina Super (1) Dobre ceny, wielki wybór, ekspresowa dostawa. Polecam Kasia sklep zoologiczny (1) Niskie ceny, błyskawiczna dostawa i bardzo miła obsługa. Olga Szczerze polecam!!! (1) Od dawna robię zakupy w ZooExpress, bardzo szybka dostawa, bez dodatkowych... Kasia Super sklep (1) Super sklep - szybko dostarczane zakupy możliwość dostaw po pracy tj po 17 JOANNA Polecam! (1) Bardzo konkurencyjne ceny, duży wybór i najszybsza dostawa :) Jakub Ocena.... (1) Niesamowita roznorodnosc towaru....przystepne ceny i blyskawiczna... Ryszarda Drozdowicz Polecam (1) Ogromny plus za dostawy wieczorne dodatkowo tego samego dnia. Grzegorz karma dla psa (3) Blyskawicznie dowiezione nastepnego dnia. Jestem znow mile zaskoczona i... Claudia Perfekcyjnie (1) Błyskawicznie, tanio i do tego miła obsługa (dostawa) Marek zdecydowanie polecam (1) najlepszy sklep internetowy w trójmieście, dostawy błyskawiczne, asortyment... Małgorzata