ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Szybka i sprawna wysyłka zamówionego towaru (1) jw Barti350 błyskawiczna dostawa (1) Duży plus za darmową dostawę na terenie trójmiasta tego samego dnia - bardzo... Asia slaba obsługa (1) bardzo slabo odnoszą sie do kontrahenta Hanna
uzasadnienie oceny sklepu ZOOExpress (1) transakcja została przeprowadzona ekspresowo,uprzejma obsługa,cena... A.Włodarczyk Bardzo duży pozytyw (1) szybka dostawa, dobry kontakt, kurier zawsze dzwoni przed dostawą żeby... KrisCh Świetny sklep internetowy, najszybsza dostawa w Trójmieście :D (1) Od ponad roku robię zakupy w zooexpress i zawsze jestem zadowolony.... Adrian T Dużo, Tanio i Szybko (1) Naprawdę szeroka oferta, tanio, a realizacja błyskawiczna, zamówienie złożone... Gdańszczanka Sklep dla zwierząt (1) Kilka razy korzystałem już z tego sklepu.Dostawa na terenie trójmiasta... wogo Pozytyw (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie. Obsługa na infolinii zawsze... Kasia Super szybko profesjonalnie (1) Szybko w 24 godziny Monik Szybka przesyłka i dobra obsługa (1) Przy zamówieniu towaru rano otrzymałam przesyłkę jeszcze tego samego dnia... Joanna ZooExpres (1) Jak zawsze wszystko super.Szybie zamówienie i dostarczenie.Świetny wybór karm... Katarzyna Polecam usługi sklepu ZOOexpress (1) Od kilku miesięcy korzystam ze sklepu internetowego ZOOexpress i nie mam... Dominik opinia (1) Sklep dobrze zaopatrzony. Dostawa przez kuriera sklepu - błyskawiczna, zawsze... Dorota Zooexpress - mój ulubiony! (1) Bardzo szybko i łatwo dokonuje się transakcji. Zamawiając rano - w tym samym... Ewa P. ZooExpress.pl (1) Duży wybór, przystępne ceny i przede wszystkim ekspresowa dostawa to tylko... Karolina Ekspresowa dostawa, dobre ceny (1) Polecam sklep - szybka i sprawna dostawa, bardzo przystępne ceny. Robię... Anna Polecam (1) Korzystam regularnie kupując karmę weterynaryjną a ceny są bardzo przystępne.... Bożena Zadowolony klient (1) Zamówienie zrealizowano zostało błyskawicznie, a towar dostarczyła pogodna... Jola pełne zadowolenie (1) Sklep z miłą obsługą. Ceny konkurencyjne (dużo niższe niż w innych sklepach w... Dorota z Chwarzna