ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Mega zakupy, sama przyjemność. Lepiej być juz chyba nie może (1) Nowy klient, z polecenia znajomego. Miał rację. Już nigdy nie będę robił... Tomek Zadowolona klientka! (1) Kolejny raz zamawiam, kolejny raz zadowolona! Czytają komentarze dodane przy... Kamila Bardzo dobry sklep! (1) Szeroki asortyment, bardzo przystępne ceny, dostawa na terenie Trójmiasta... Klientka od 4 lat
turbo szybko (1) złożyłem zamówienie po godzinie 14 i tego samego dnia kurier trójmiejski... siarex Super sklep (1) Zamówienia dostarczane ekspresowo, pod drzwi, obsługa mila. Mimo tego, że nie... Dominika mega tragedia nie polecam (3) nie mila obsluga, kurier nie daje rady dojechac na czas, nie korzystajcie julia zooexpres (1) Karmę zamówiłam wczoraj przed południem, a dostawa była tego samego dnia.... Justyna bardzo git (1) bardzo fajny sklep. korzystam od lat i jeszcze nie zawiódł. dobra oferta,... md Opinia (1) Szeroki wybór asortymentu. Błyskawiczna dostawa. Ceny przystępne. Wart... emma Szybko i profesjonalnie z konkurencyjną ceną. (1) Zamówienie złożone rano, szybki kontakt i zgodne z zapowiedzią dostarczenie... Olek Wszystko super :) (1) Jestem klientką już rok - doskonały wybór karm najwyższej jakości, a co... Martyna z Amberek Zakupy dla psa (1) Jestem zadowolona z zakupow. Moj piesek rowniez :) Ekspresowa dostwa.... Karolina Polecam, bardzo szybka realizacja (1) bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, cana bardzo atrakcyjna.... mARCELINA Szybko i sprawnie (1) Blyskawiczne zakupy. To lubię:-) As Bardzo dobry sklep dbający o klienta (1) Ekspresowa dostawa Miły kontakt przystępne ceny POLECAM!!! Magda polecam! (1) Super sklep - dostawa na terenie Trójmiasta w godzinach późno popołudniowych... malinofa Zadowolona klientka. Super polecam (1) Towar zamówiłam i jestem zadowolona z rzeczy dla pupilka. Jeden malutki błąd... Karolina duży wybór karm , dobre ceny (1) dogodna forma dostawy szybkie realizacje , jednym słowem super sprzedawca Monika R Zooexpress jest super (1) Od dłuższego czasu zamawiam karmę z zooexpress i zawsze jestem zadowolona.... Baszakova ocena (1) Jestem klientką ZooExpress od kilku lat. Zamówiona karma dociera zawsze w... Stała klientka