ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Najszybsza dostawa karmy do domu w zooexpress (1) Jako stały klient jestem bardzo zadowolona jedyny minus to to że mają... Martyna Bardzo szybko i sprawnie (1) Polecam ten sklep. Zamówienie złożone było ok. godz. 10.00, a towar został... m Polecam (1) Szybka i profesjonalna obsługa! Sympatyczni dostawcy, którym nie straszne... Wiki
mój ulubiony sklep! (1) ekspresowa dostawa, produkty zgodne z opisem, dość przystępne ceny. Obsługa... Agnieszka stały dostawca (1) kupuję tu już od wielu lat, pasuje mi cena i wybrór. Największym plusem jest... Agnieszka polecam (1) Polecam, błyskawiczna dostawa, dobra informacja i wybór Jacek Rewelacja (1) i co tu napisać .... zamawiam i podwożą pod sam nos jak uwinę się do 14... epi Najlepszy sklep zoologiczny (1) Najlepszy sklep zoologiczny szczególnie dla mieszkańców Trójmiasta, expresowa... Alex Polecam! (1) Polecam zakupy w tym sklepie, jest spory wybór różnych karm dla psów, fajne... Marta polecam (1) Jestem zadowolona z szybkości dostarczania towaru - trochę mogli by zwiększyć... Beata Sklep godny polecenia (1) Od kilku lat regularnie zaopatruję tu swoje koty w karmę. Obsługa zakupów... Joanna obsługa (1) Expresowa dostawa tego samego dnia ludwik Nazwa firmy adekwatna do obsługi (1) Jak ktoś nie ma czasu by jeździć po sklepach, a jest z Trójmiasta, to ten... Marcin S Jola - Gdynia - opinia (1) Wszystko zgodnie z informacjami zawartymi w regulaminie, czyli dokładnie tak... Jola - Gdynia zooexpress.pl (1) dobra szeroka oferta,szybka realizacja,przystępne ceny dogodna forma płatności Wiesław Rtajczak Karma dla psów sterylizowanych (1) Oferta dostępnych na rynku karm suchych odpowiada moim oczekiwaniom, pomoc... Hanna Super Ekspressowo! (1) Super Ekspressowo! Natalia Reewelacja! To jest prawdziwy express! (1) Często zamawiałam z innych sklepow, ale doprosić się kuriera po południu... Karolina Szybko (1) Ogromną zaletą jest możliwość otrzymania zakupów tego samego dnia. Polecam. Gosia solidny dostawca (1) jestem bardzo zadowolona ze współpracy z zooexpress,przez kilka lat ani razu... Marta(hotel dla psów)