ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Zadowolona klientka. Super polecam (1) Towar zamówiłam i jestem zadowolona z rzeczy dla pupilka. Jeden malutki błąd... Karolina duży wybór karm , dobre ceny (1) dogodna forma dostawy szybkie realizacje , jednym słowem super sprzedawca Monika R Zooexpress jest super (1) Od dłuższego czasu zamawiam karmę z zooexpress i zawsze jestem zadowolona.... Baszakova
ocena (1) Jestem klientką ZooExpress od kilku lat. Zamówiona karma dociera zawsze w... Stała klientka Najszybsza dostawa karmy do domu w zooexpress (1) Jako stały klient jestem bardzo zadowolona jedyny minus to to że mają... Martyna Bardzo szybko i sprawnie (1) Polecam ten sklep. Zamówienie złożone było ok. godz. 10.00, a towar został... m Polecam (1) Szybka i profesjonalna obsługa! Sympatyczni dostawcy, którym nie straszne... Wiki mój ulubiony sklep! (1) ekspresowa dostawa, produkty zgodne z opisem, dość przystępne ceny. Obsługa... Agnieszka stały dostawca (1) kupuję tu już od wielu lat, pasuje mi cena i wybrór. Największym plusem jest... Agnieszka polecam (1) Polecam, błyskawiczna dostawa, dobra informacja i wybór Jacek Rewelacja (1) i co tu napisać .... zamawiam i podwożą pod sam nos jak uwinę się do 14... epi Najlepszy sklep zoologiczny (1) Najlepszy sklep zoologiczny szczególnie dla mieszkańców Trójmiasta, expresowa... Alex Polecam! (1) Polecam zakupy w tym sklepie, jest spory wybór różnych karm dla psów, fajne... Marta polecam (1) Jestem zadowolona z szybkości dostarczania towaru - trochę mogli by zwiększyć... Beata Sklep godny polecenia (1) Od kilku lat regularnie zaopatruję tu swoje koty w karmę. Obsługa zakupów... Joanna obsługa (1) Expresowa dostawa tego samego dnia ludwik Nazwa firmy adekwatna do obsługi (1) Jak ktoś nie ma czasu by jeździć po sklepach, a jest z Trójmiasta, to ten... Marcin S Jola - Gdynia - opinia (1) Wszystko zgodnie z informacjami zawartymi w regulaminie, czyli dokładnie tak... Jola - Gdynia zooexpress.pl (1) dobra szeroka oferta,szybka realizacja,przystępne ceny dogodna forma płatności Wiesław Rtajczak Karma dla psów sterylizowanych (1) Oferta dostępnych na rynku karm suchych odpowiada moim oczekiwaniom, pomoc... Hanna