ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

polecam (1) Jestem zadowolona z szybkości dostarczania towaru - trochę mogli by zwiększyć... Beata Sklep godny polecenia (1) Od kilku lat regularnie zaopatruję tu swoje koty w karmę. Obsługa zakupów... Joanna obsługa (1) Expresowa dostawa tego samego dnia ludwik
Nazwa firmy adekwatna do obsługi (1) Jak ktoś nie ma czasu by jeździć po sklepach, a jest z Trójmiasta, to ten... Marcin S Jola - Gdynia - opinia (1) Wszystko zgodnie z informacjami zawartymi w regulaminie, czyli dokładnie tak... Jola - Gdynia zooexpress.pl (1) dobra szeroka oferta,szybka realizacja,przystępne ceny dogodna forma płatności Wiesław Rtajczak Karma dla psów sterylizowanych (1) Oferta dostępnych na rynku karm suchych odpowiada moim oczekiwaniom, pomoc... Hanna Super Ekspressowo! (1) Super Ekspressowo! Natalia Reewelacja! To jest prawdziwy express! (1) Często zamawiałam z innych sklepow, ale doprosić się kuriera po południu... Karolina Szybko (1) Ogromną zaletą jest możliwość otrzymania zakupów tego samego dnia. Polecam. Gosia solidny dostawca (1) jestem bardzo zadowolona ze współpracy z zooexpress,przez kilka lat ani razu... Marta(hotel dla psów) Na czas (1) Zawsze na czas, i to co zamówię mam dostarczone do drzwi w krótkim i wygodnym... mika super (1) zamawiam kolejny raz i realizacja zgodna z ofertą! i to chyba wystarczająca... ala Super sklep! (1) Jestem juz stala klientka od ok 2-3 lat i ani razu sie nie zawiodlam, goraco... Moni,a Dostawa suplementu diety (1) Rewelacja. Dostawa trójmiasto następnego dnia po zamówieniu. Rewelacyjny... Adam super (1) Naprawde polecam.szybka dostawa do drzwi ewcia zooekspres - prawdziwy ekspres (1) Kupuję karmę dla moich psów już od kilku lat w sklepie Zooekspres i polecam... ewfor Pies i kot :) (1) Od wielu lat kupuję dla swoich zwierzaków karmę, witaminy i inne rzeczy w... Gosg bardzo zadowolona (1) Dobrze przygotowana oferta. Premia dla stałych klientów. Błyskawiczna... Hannah Jolanta.P - opinia (1) Przyjemnie korzystać z tego sklepu - rzetelnie, szybko i nie za drogo.... Jolanta.P