ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Na czas (1) Zawsze na czas, i to co zamówię mam dostarczone do drzwi w krótkim i wygodnym... mika super (1) zamawiam kolejny raz i realizacja zgodna z ofertą! i to chyba wystarczająca... ala Super sklep! (1) Jestem juz stala klientka od ok 2-3 lat i ani razu sie nie zawiodlam, goraco... Moni,a
Dostawa suplementu diety (1) Rewelacja. Dostawa trójmiasto następnego dnia po zamówieniu. Rewelacyjny... Adam super (1) Naprawde polecam.szybka dostawa do drzwi ewcia zooekspres - prawdziwy ekspres (1) Kupuję karmę dla moich psów już od kilku lat w sklepie Zooekspres i polecam... ewfor Pies i kot :) (1) Od wielu lat kupuję dla swoich zwierzaków karmę, witaminy i inne rzeczy w... Gosg bardzo zadowolona (1) Dobrze przygotowana oferta. Premia dla stałych klientów. Błyskawiczna... Hannah Jolanta.P - opinia (1) Przyjemnie korzystać z tego sklepu - rzetelnie, szybko i nie za drogo.... Jolanta.P POLECAM (1) Zamawiam regularnie co 2 miesiące, od ponad 2 lat. Zarówno karme jak i... Tequila polecam (1) polecam sadbea Beata - opinia (1) Szczerze polecam tą hurtownię.Korzystam z jej oferty po raz kolejny,zawsze... Beata fastcat - opinia (1) bardzo dobra obsługa. fastcat H,S - opinia (1) Zoo expres w 100%!!! szybko, tanio. POLECAM. H,S polecam,bezproblemowo,szybka dostawa (1) kolejny raz zamawialam w tym miejscu,bardzo szybka dostawa,ceny tez ok,zawsze... JULIA Polecam! (1) Robię zakupy w tym sklepie od zeszłego roku, kupuję dość często (co miesiąc)... Ola Super sklep (1) Sklep działa bez zarzutu dostawy zawsze w ten sam dzien Edyta pani psa agenta polecam (1) W sklepie zooexpress.pl robię zakupy od 4 lat-ogromny wybór karm, dobre opisy... ja Polecam! (1) Pełen profesjonalizm w przeprowadzaniu transakcji, znakomity kontakt z... Mariola super (1) Dostawa w ten sam dzien nawet do 22. I gratisy czasem sa dla zwierzat. kasia