ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Zooexpres-profesjonalny sprzedawca (1) Od kilku lat kupuję w tym sklepie karmę dla psa i zawsze wszystko jest OK i... Miś opinia o ofercie (1) towar spełniajacy moje oczekiwania,dostawa zgodnie z planem,darmowa dostawa... Iwona Milewska polecam (1) zamawiam jedzenie dla mojego pieska od ponad roku, skladajac zamowienie rano... marzena
Polecam (1) od dwóch lat kupuję w sklepie online, czasem zamawiam dostawę czasem... Kasia Bardzo polecam :) (1) Karmę i żwirek dla kotów kupuję w sklepach internetowych od lat, ale dopiero... Anna POLECAM!!!! (1) Błyskawiczna przesyłka,bardzo dobrze zaopatrzony sklep,ceny rewelacja.Polecam... Anka :) (1) bardzo fajny sklep, ceny przystępne i szybka dostawa:) Pati zooexpress - rewelacja! (1) szybko, tanio, przyjemnie, obsługa rewelacyjna, kontakt z obsługą - bardzo... KasiaM zooexpres (1) Wyjątkowo przyjazny sklep, ceny super a obsługa wyjątkowo przyjazna - bardzo... Anna Prawdziwy expres (1) Zamówiłam dla kotów karmę w południe i wieczorem już była w domu. Jest też... Małgorzata Mój ulubiony sklep zoologiczny :) (1) Uwielbiam robić tu zakupy. Strona działa sprawnie, od 100 zł dostawa za free... Ewa Super sklep (1) Zaopatruję się w karmę dla moich podopiecznych od lat. Firma nigdy nie... Kasia super (1) szybko,tanio,solidnie super sklep T.A.G. Karma weterynaryjna Royal (1) Błyskawiczna dostawa, konkurencyjne ceny, pewność. Małgorzata Kaniewska bez problemu (1) zamówienie dostarczane jest błyskawicznie i bez problemów, a o to chyba... Barbara Jolanta - opinia (1) dostawa ekspresowa. Towar wniesiony do mieszkania. Kurierzy sympatyczni... Jolanta ekspres to mało powiedziane (1) Fantastyczna obsluga, dostawa fenomenalnie ekspresowa. Ceny przystepne i co... Bożena Dziękuję (1) Wystrczająca oferta poparta rzeczowym opisem, przystępnymi cenami. Polecam... Stedi POLECAM GORĄCO (1) Zamawiam karmy i przysmaki od kilku lat w sklepie zooexpress.pl Przy... AGATA BM - opinia (1) Szybko, sprawnie, na czas. Polecam. BM