ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

profesjonalna firma (1) Jestem zadowolona. Towar dostarczono w dniu złożenia zamówienia. Opakowanie... ela1956 Świetny sklep (1) Super sklep z szeroką gamą karm, które ciężko dostać u innych sprzedawców.... Alicja Zdecydowanie polecam (1) Jestem jednym z klientów z kategorii bardzo wymagający czyt. upierdliwi. W... Maciek i Blitz cane corso
piotr - opinia (1) dobra obsługa zamówień, szybka raliazcja zamówień. wszystko OK piotr Szczerze polecam!!! (1) Profesjonalna obsługa, szybkie odpowiedzi na zapytania mailowe, bezproblemowa... Dorota zooexpress - opinia (1) Super profesjonalne podejście do klienta. Bardzo przystępne ceny,... Grażyna Super sklep (1) Zamawiam w zooekspresie od dawna i jestem bardzo zadowolona,prawdziwy... Stała klientka zamówienie (1) pierwsze moje zamówienie, więc nie wiem czy 6 :) ale wszystko zgodnie z... alina ZooExpress :) (1) W zooexpress robię zakupy od bardzo dawna i wszystko zawsze szło szybko i bez... Magda. Polecam (1) Bardzo polecam, nigdy nie miałem żadnego problemu, dostawa zawsze nastepnego... Maciej polecam (1) Zamawiam już po raz drugi i będę nadal zamawiać z zooexpress. Polecam ten sklep Anna Emilia - opinia (1) Sklep z bardzo sprawną obsługą i dobrymi cenami. Kupuję tu od dawna. Mogłaby... Emilia Zooexpress.pl (1) Super profesjonalna firma, najniższe ceny, super kontakt! Polecam każdemu. Krystian1 super ceny i szybka dostwa (1) Bezproblemowy kontakt i dostawa. Na wszelkie pytania szybka odpowiedz. Ceny... piotr profesjonalność, przystępne ceny (1) Zasugerowałam sie wieloma dobrymi opiniami o tym sprzedawcy i po pierwszym... kasia Świetny sklep (1) doskonale zaopatrzony sklep z bardzo atrakcyjnymi cenami. Expresowa dostawa... Renata Bogna - opinia (1) Bardzo dobry sklep, bardzo szybka dostawa do Gdyni, w nocy z niedzieli na... Bogna Pozdrawiam i Polecam (1) Polecam zooexpres szybka dostawa produkt świeży Krysmon Julka - opinia (1) atrakcyjne ceny, bogata oferta, ekspresowa dostawa Julka bardzo rzetelna firma (1) Polecam sklep Zooexpress. Zamawiam w tym sklepie karmę dla psa od dawna.... Agnieszka