ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Zooexpres - ekspresowo i profesjonalnie (1) Korzystam z usług sklepu już kolejny raz. Zawsze jestem zadowolona!... ola Super!!! (1) Pełny profesjonalizm, przejrzysta strona internetowa, łatwość zamawiania,... Marzena T. POLECAM (1) Usługi na jak najwyższym poziomie. KOrzystam z ofert zooexpress'u od... Radek
zooexpress.pl - Karma dla Psów i Kotów (1) Poprzednio kupowałem w TELEKARMIE, ale zdecydowałem się na Zooexpress z uwagi... Mirosław Grygorowicz Super dbałość o klienta! (1) Super dbałość o klienta! Złożyłam zamówienie, pomyliłam formy płatności -... zadowolona klientka szczerze polecam (1) Najbardziej przyjazna klientowi firma na pomorzu, odkad rozszerzono oferte o... siacha Ola - opinia (1) Obsługa pełna profesja służą radą na telefon. Oferta jest super w... Ola zooexpress.pl (1) super obsługa, bardzo duży wybór produktów, wszystko bardzo dobrze opisane i... emilia rewelacja (1) Polecam sklep ze względu na ceny i szybkość obsługi,przemiły kurier... pat opinia o sklepie zooexpresss w Gdańsku. (1) Bardz praktycznie pomyślane.Dostawa rzeczywiście expresowa,towar... Jadwiga Stando Polecam zooexpress :-) (1) Bardzo dobre ceny, błyskawiczna dostawa i polska firma. Czego chcieć więcej? Nikita Anita - opinia (1) dostawca na którym polegać, żadnych opóźnień, kurierzy w razie potrzeby... Anita Polecam zakupy w Zooexpress. (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu karmy Royal Canin w Zooexpress .Jest tam... Małgorzata polecam (1) polecam ulisses Niedrogo i szybko (1) Dobra oferta specjalistycznych karm dla kotów oraz żwirków. Błyskawiczna... Piotr bardzo szybko, sprawnie i miło (1) Sklep jest super szybki i obsługa jest bardzo miła. Można na nich liczyć. olllla tanio, szybko i wygodnie (1) od dłuższego czasu kupuję karmę dla mojego psa w zooexpresie. jest tam duży... dorota POLECAM (1) Bardzo lubi kupować w zooekspresie. Nie dość że szybko, tanio to jeszze do... Monika Niezadowolony (były) klient (1) Zamowilem produkty za punkty (trzeci raz to samo zamowienie - prawie 500pkt.)... Bartek Zadowolona, stała klientka (1) Profesjonalne podejście do klienta, ekspresowa wysyłka oraz dostawa... EWE