ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Super (1) Korzystam od paru lat i jestem bardzo zadowolona,polecam iga.ka Bardzo dobra i tania hurtownia zoologiczna w trójmieście (1) Bardzo dobra i tania hurtownia zoologiczna w trójmieście Julianna Rewelacja (1) Kupuje jedzenie dal mojego czworonoga od ponad 2 lat, zamówienie online,... kaska
Polecam (1) Byłem bardzo zdziwiony jak o godzinie 21 zadzwonił kurier z pytaniem czy... Darek Super firma (1) Przede wszystkim błyskawiczna dostawa. Oferta jest wystarczająca, nie jest... baszakova Polecam! (1) Sklep działa ekspresowo, jak sama nazwa wskazuje :) Karma dostarczana jest... Agnieszka Polecam zakupy w Zooexpresie (1) od lat zamawiam karmy dla kotów i moich psów w zooexpresie jestem bardzo... małgorzata Wspaniały sklep! (1) Przejrzysta strona internetowa, bez problemu i szybko można zamówić karmę lub... Zadowolona polecam (1) mila obsluga, szybka dostawa zakupionego towaru przez kuriera ania_gd Zooexpress (1) Korzystam od kilku lat i zawsze jestem zadowolona. Za punkty mozna wybrać... Nata S polecam (1) Dostawa w ten sam dzień polecam serdecznie gola Polecam :) (1) Polecam, duży wybór, niskie ceny i rewelacyjna szybkość dostawy (już tego... Kasia zooexpres (1) Świetny kontakt z obsługą sklepu i panią-kurier (Trójmiasto). Ceny dobre i... Iga Super (1) Zamawiam w zooexpress regularnie. Bardzo miła obsługa, szybki kontakt i... AJ jartt - opinia (1) Fantastyczna obsługa.Rano zamawiasz, wieczorem masz. Zadzwonią, umówią się na... jartt POLECAM (1) POLECAM EWA Nula - opinia (1) Zamowienie złożyliśmy już 4 razy, zawsze expresowo, miło, dostawa poprzedzona... Nula Polecam (1) Wybór spory, nowe oferty, szybka i sprawna dostawa. W razie pytań- odpowiedź... Dorota Błyskawiczna obsługa, świetny kontakt. (1) Robiłam zakupy w tym sklepie pierwszy raz, wszystko było szybko, sprawnie i... Małgorzata zakupy w zooexpress (1) Błyskawiczne dostarczenie towaru-zamówiłam do południa a po południu tego... Ludwika