JESTEM POD WRAŻENIEM (1) Jestem pod wrażeniem ZOOlANDII w AUCHAN Bogaty wybór wszystkiego co potrzebne... NOIR_66 Kasia - opinia (1) polecam ten sklep:)głównie ze względu na przemiłą, kompetentną i pomocną... Kasia sklep nieczynny (2) Bylam wczescniej i sklep bardzo dobrze zaopatrzony ale niestety sie zawiodlam... Agnieszka
SKANDAL!! (2) Nie polecam tego sklepu, a właściwie odradzam wszystkim. Obsługa jest nie... Ania z Gdańska Do Konik (1) Może odnośnie działu jeździeckiego koleżanki z kas nie są w stanie czasem... Bartosz Moja Opinia (1) Zacznę od początku: Obsługa- rok temu na dziale jeżdzieckim był pan,pani... Konik odpowiedz na skandal (1) żaden profesjonalny akwarysta i szanujący pracownik nie poradzi w kwestii... gnacik Próba zakupu królika (1) Nie polecam sklepu. Obsługa zupełnie niekompetentna. Chciałam kupić królika.... Julia Świnka morska (3) Kupiłam świnkę morską, rozetkową. Jej drapanie się zaniepokoiło nas. Okazało... Tess Zuzia - opinia (1) Jestem,szczęśliwym posiadaczem świnki ze sklepu w auchanie i z... Zuzia