Re: Zostawiacie swoje dzieci same w domu ?
~kochajaca matka
(13 lat temu)
Na forum udajecie takie troskliwe mamy, aby jak tu ktoś dobrze zauważył pokazać innym jakie to jesteście idealne. Ale nie wierze, po prostu nie wierze w to, że przy każdym wyjściu do łazienki zabieracie dzieci ze sobą, idziecie do kuchni też je zabieracie...itd. moim zdaniem tylko czekacie aż im się coś przydarzy, a później mówicie, że gdyby nie wy to nie wiadomo co by się stało. Zwariowałabym będąc wami.
moje dziecko lubi się samo bawić w swoim pokoju, drugie w sypialni leży na łóżku, a ja przygotowywuje posiłek, bez stresu nie martwiąc się czy coś się cały czas dzieje, a w między czasie wyrzucę śmieci i dołoże do ognia. Jak odkurzam i odkurzacz zagłusza mi wszystko nie ciągnę dzieci za sobą. Kwestia zostawiania dzieci w domu tylko innych pomieszzeniach typu łazienka też sie tu pojawiały.
To jest każdego indywidualna sprawa.
Jak to sprawia, że jestem wyrodną matką, ze nie żyję z myślą, że w każdej sekundzie może się coś przytrafić mojemu dziecku to tak jestem tą wyrodną matką.
Cieszę się każdą chwilą spędzoną z nimi, a nie ciągłym myśleniem co może się im złego przydażyć.
Jesteście tak idealne, że aż się rzygać chce.
A my co zostawiamy dzieci to te beznadziejne wyrodne matki.
I ma tym powinniđmy zakonczyc te dyskusje
22
4