Omijajcie tych dziadow (1) Omijajcie ten dziadowski sklep i obsluge szerokim lukiem !!! Serwis... Mar bardzo bezczelny właściciel!!! (2) Wczoraj wybrałam się do tego sklepu kupić rower, bo niestety mój wspaniały... Iwona Polecam ten sklep (1) Obsługiwał mnie starszy niski pan. Bardzo cierpliwie udzielał odpowiedzi na... Arek
Zakupy rowerów.. (1) Sklep a i owszem ma spory asortyment, ale słabą obsługę klienta - paru... Leon A ja polecam (1) Ze wględu na opinie na tym forum w pierwszej kolejności wybrałam sie do... Olga Nie to samo... (2) Kiedyś wchodziło się i wychodziło z rowerem. Był wybór i obsługa... Teraz... Max Zróżnicowany poziom (1) Jeśli chodzi o obsługę, to są tam trzy odpowiednie osoby. Jeden niewysoki,... Marek Odmienne zdania. (2) Czasami warto poczytać czyjeś zadanie ,ja trafiłem na dobrą obsługę(starszy... Siber. Serwis do bani (1) Sklep jak widać - w porządku. personel także, lecz serwis do niczego. Jasno... T.Sz. W sklepie Żuchlińskiego zakupiłem 2 rowery (1) Na sam sklep trudno jest powiedzieć złe słowo, sprzedawcy są profesjonalni... J zniesmaczony (1) jak widać proceder Pana właściciela trwa nadal, napiszę tylko tyle, że... mateusz Profesjonalny sklep, pod każdym względem. (1) Sama wielkość hali już zaskakuje, dwa piętra wypełnione po brzegi sprzętem.... Marek Obsługa! (1) Jest fatalna, totalny brak zainteresowania potencjalnym klientem, jak sie o... klient Nic ciekawego ... Żenada nie salon (2) Beznadziejny salon, może ilością sprzętu zachwycają, ale reszta do ...... MikeOnThaBike zaciekawiony brakiem konkretnych opinii (1) Często odwiedzam ten sklep, kupuję głównie odzież i akcesoria. Pracownicy... Piotr duzy sklep, wybor czesci i serwis ok (2) Widze, ze sporo negatywnych opini sie pojawia... Z mojej strony: Kupuje... PSI Kupić u nich rower - TAK (Duży wybór) Serwisować - NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Kupiłem u Żuchlińskiego rower 2 lata temu od tego czasu mam same problemy :|... Keller Największy i najlepszy (2) Szczerze polecam zarówno sklep jak i serwis. Tak profesjonalnej obsługi nie... Majek reklamacja?! a co to? (1) Coś takiego jak reklamacja u Żuchlińskiego nie istnieje. Po dwu miesiecznej... Mirosława Tomaszewska Kompetentna obsługa (1) Kupiłem niedawno rower Unibike i przyznam, że doradztwo i obsługa super. Ceny... maverick