Daniel - opinia (1) Najlepszy sklep w Trójmieście i nie tylko! :) Daniel Ernest - opinia (1) Meeeega wybór rowerów - wystarczy "wejść" do ich sklepu na google street... Ernest rowerzysta - opinia (1) Asortyment duży, obsługa miła, serwisu nie polecam. rowerzysta
Nie pojadę tam (1) Cena przeglądu ponad 500 PLN z czego 300 PLN na robociznę. Rower stał ponad... Sławek Rewelacja (1) Wszystko w najlepszym porządku! :) Daniel Omijajcie z daleka (2) Jak przyjdziesz kupić rower to będziesz bardzo dobrze obsłużonym klientem.... BardzoNiezadowolonyBylyStalyKlie mile zaskoczony bo naprawa za darmo (1) Kupiłem GIANTA dawno temu. Chciałem umocować pod siedzeniem torebkę kupioną... Grzegorz Gwarancja i serwis (1) Po przejechaniu Scottem 300 km rozpadł się łańcuch i pozostał w ciemnym... Cypisek Będzie pani zadowolona! (1) Dwa sezony temu kupiłam rowerek damski Unibike Zethos, trochę dokupiłam... Ulka z Gdyni niedokręcona kierownica w rowerze dziecka (1) Szanowni Państwo. Kupiłem w tym sklepie rower dla syna Unibike Pilot.... ojciec Uwaga na Scoty - bubel totalny (4) W tym sklepie kupowałem co 2-3 lata rower górski średniej klasy. Niestety... Scott Odradzam ! (1) Szczerze odradzam,sa lepsze sklepy ktore doradzą i poświęcą czas klientowi... Michu żuchlińscy - niesolidny sprzedawca (1) w dniu dzisiejszym kontaktowałem się ze sklepem w celu dopełnienia sprzedaży... dagmara kruszyńska Słabo (1) serwis poniżej jakichkolwiek oczekiwań- Kupiłem poważny sprzęt za 9000 i ( to... Bike racer Żenada (1) Scott za 5 tysięcy, kupiony w prezencie mężowi, okazało się, że ma... Edyta polecam (1) Kupowałam tam rower. Bardzo miła obsługa, pan był pomocny przy wyborze,... sl0910 Reklamacja (1) W październiku kupiłem kurtkę marki Gore wykonaną z Gore-Texu. Po dwóch... Luke KUBUŚ acid 2013 (1) Przyszedłem, przymierzyłem, kupiłem. Obsługiwał mnie p. Michał i wytłumaczył... Krzysiek ... (1) Kupiłem u nich trzy rowery , zaczęły sie schody jak zacząłem je serwisować... Klient nie polecam !!! (1) Nie kupujcie u nich rowerow !!! Wciskaja sciemy a potem jak dochodzi temat... masd