Tragiczna obsluga (10) Punkt 19 na pietrze z ciuchami zgaszono swiatlo mimo , ze bylo jeszcze 4... JK Naj naj naj! :D (1) Szczerze polecam zarówno sklep jak i serwis. Tak profesjonalnej obsługi nie... Majek moloch (3) korzystanie z usług tego sklepu to tragedia-ceny z kosmosu, sprzedawcy... tom
Serwis - wszędzie tylko nie u nich!!!! (1) Niestety skusiłam sie na zakup u Żuchlińskiego i okropnie żałuję, bo niestety... kala POLECAM!!!!! (1) Jak najbardziej polecam. Jest to mój czwarty rower zakupiony w tym sklepie .... Piotrek stefan - opinia (1) wybór to może i mają, ale obsługa poniżej krytyki stefan Porażka (1) Jeżeli rower nie jest u nich kupiony to na centrowanie koła trzeba czekać... Anonim Kompletne dno!!!!!!! (1) Do momentu kupna roweru jest ok., potem masz same problemy. Serwis... Adam Klient się liczy do momentu kupna roweru. (2) Kupiłem w tym sklepie już dwa markowe rowery. Muszę przyznać, że wybór jest... Maciej :) (1) Zakup roweru był dla mnie przyjemnością. Pan, który mnie obsługiwał... Edyta serwis słaby, ..... (1) w sumie dziwna sprawa z rowerem zaraz po zakupie na pierwszej jeździe po... ewe Z pewnością godny polecenia... (1) ....zarówno jako sklep, jak również serwis. Doskonały wybór jednośladów na... KaczmaR Super (1) A ja na pisze krótko... Obsługa Super (pozdrowienia dla pana A.), wybór... Ryba żene (1) kupuje gianty od kilku lat jednak tym razem nie kupilem u zuchlinskiego , za... jm klient serwisu (1) Jestem zaskoczony negatywnymi opiniami o serwisie w sklepie Żuchliński. A to... mixmax Mogloby byc taniej....wtedy moze zaopatrywalbym sie TYLKO tam... (1) mogloby byc taniej, wtedy napewno kupowalbym tylko tam...za mojego UNIBIKEa... JarOO NIe potrafia wyregulowa hamulca? (1) Jako sklep ok, jak zostawic kase to ok, kupilem nie dawno tam juz drugi rower... Merida Obsługa to jakaś porażka ,bo biedronki z nimi ...heh (1) Serwis do bani ,a dlaczego ?Ponieważ oddałem dziś rower na gwarancji,a on juz... mauro Nieprzyjemna, arogancka osługa. (1) Sprzedawcy rowerów w tym sklepie są aroganccy i robią wielką łaskę,jeden z... Niko23 Dobry sklep (1) Podkresle "sklep" - fanastyczny wybor, dobre ceny, mili sprzedawcy. Ale jako... Poke