Teresa - ocena (1) Po niespodziewanym zdarzeniu, podczas którego nasz piesek skaleczył się o... Teresa Aleksandra Selau - ocena (1) Nasz kotek został przyjęty na hospitalizację z powodu duszności i... Aleksandra Selau Sylwia - ocena (1) Kolejny raz wyszłam od weterynarza z uczuciem, że nie chodzi tu o pomoc psu... Sylwia
Marek - ocena (1) Polecamy. Profesjonalne podejście do opieki nad psem. Marek Ggrafi - ocena (1) Pełna profeska . Jesteśmy znowu zadowoleni . Nasz kot też:) Jestem pod... Ggrafi Witold - ocena (1) Po tym, jak mieliśmy okazję powierzyć naszego pupila pod opiekę w Alvis,... Witold jumbo - ocena (1) Niestety moje wrażenie nie jest pozytywne. Przeciąganie agonii psa, zalecane... jumbo Goskn - ocena (1) Bardzo dziękuję lekarzowi który w nocy z 21/22.11 miał dyżur. Mimo ze była to... Goskn Anna Kozikowska - ocena (1) Serdeczne podziękowania od całej naszej rodziny dla Pana Piotra Panka z... Anna Kozikowska Baron - ocena (1) Zdecydowanie najlepsza klinika weterynaryjna w trójmieście, zwiedziliśmy... Baron Jacek - ocena (1) Nowa pani technik zajmuje się porządkami w gabinetach kiedy ludzie czekają na... Jacek Joanka D-m - ocena (1) Najlepsi na świecie! Joanka D-m Dominik - ocena (1) Od ponad dziesięciu lat jestem ich klientem i nigdy nie przestaną mnie... Dominik Paulina - ocena (2) Wspaniała opieka, ludzie z ogromną wiedzą, a co najważniejsze z sercem pełnym... Paulina Marzena - ocena (1) Nie wyobrażam sobie,że mogłabym korzystać z usług innego groomera. Pełen... Marzena Elżbieta Doszczak - ocena (1) Wspaniały jest doktor Adam Sobotka , niesamowite podejście do zwierząt,... Elżbieta Doszczak Wanda Łakomiak - ocena (1) Piękne miejsce, pieski w ciepłym domu (o tej porze roku) w dużych... Wanda Łakomiak Karolina R. - ocena (1) Pani Doktor to najlepszy weterynarz, z jakim mieliśmy styczność. Jest bardzo... Karolina R. Zuza Strzelczyk - ocena (1) Polecam lecznicę, fajni i kompetentni lekarze. Czasami trafi się ktoś ,mniej... Zuza Strzelczyk Milena - ocena (1) Pasztet czuje się w sierściuchowym bardzo komfortowo. Jest drugi raz na... Milena