L W - ocena (1) Totalna porażka, "opiekunka" znikła w trakcie umawiania wizyt. Brak... L W Liliya Mas - ocena (1) Jak zawsze - to najlepszy serwis i nigdy nie martwimy się o naszych kotkach Liliya Mas Katarzyna M-SZ - ocena (1) Zdecydowanie najlepsze miejsce do pielęgnacji pupila! Świetna atmosfera,... Katarzyna M-SZ
Ania - ocena (2) Kurs groomingu u Pana Zbigniewa to strzał w dziesiątkę! Od pierwszych zajęć... Ania zbigniew - ocena (1) Byliśmy z naszym psiakiem Akirem(Akita Inu),24.09.2024,Pani Dorota jak zwykle... zbigniew Angelika - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Oddaliśmy pod opiekę na tydzień dwie świnki morskie. Po... Angelika D. Modzelewska - ocena (1) W drugiej dobie po zabiegu dostałam informację że nasz kot Borysio może wyjść... D. Modzelewska Krystyna - ocena (2) Nasz pies (Bunkier - owczarek niemiecki) był w hotelu już trzy razy. Zawsze... Krystyna Katarzyna - ocena (1) Bardzo polecam pana Pawła Makowskiego jako weterynarza. Spokojny, rzeczowy,... Katarzyna Arass - ocena (1) Opieka, diagnostyka na wysokim Poziomie. Jednak nabijanie kasy na jeszcze... Arass Jolanta - ocena (1) Uważam że to weterynarze z sercem ,super podejście do psów jak np mój terier,... Jolanta Boski10@o2.pl - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Widać że kochają zwierzęta Boski10@o2.pl wd - ocena (1) W Pruszczu Gdańskim to z pewnością najlepszy gabinet weterynaryjny, a byłam... wd Agnieszka - ocena (2) Bardzo dziękuje za opiekę nad naszym Fado Agnieszka Alicja - ocena (2) Kurs od pierwszego dnia prowadzony w sposób profesjonalny, Pan Zbigniew... Alicja R. - ocena (1) Kocurek miał usuwane zęby, okazało się że szef z usuniętego kła nie utrzymał... R. ewa - ocena (1) Najlepszy pan doktor od piesków jakiego znałam, ma wielkie serce do zwierząt... ewa Anna - ocena (1) Przychodnia godna polecenia, pełne oddanie lekarzy, profesjonalne podejście... Anna Maja TR. - ocena (1) Przesympatyczna Pani, ktora dokladnie pokazala mi w jaki sposob podcinac... Maja TR. Adriana - ocena (1) Dwa owczarki niemieckie (2 letnia sunia i półroczny samiec) miały ogromną... Adriana