Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam tę klinikę! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i... Klaudia Buzikiewicz Wioleta - ocena (1) Bardzo dziękuje.P. Alicji Hewelt za cierpliwość, fachowosc i miłość do... Buzikiewicz Wioleta Katarzyna Urbaczewska - ocena (1) Z całego serca polecam Pana Doktora. Panie Doktorze, raz jeszcze dziękuję za... Katarzyna Urbaczewska
Ania - ocena (1) Ogromne kompetencje i prześwietna osobowość. Pani Dominika wyprowadziła na... Ania Aśka - ocena (2) Z usług korzystamy już od początku istnienia .Kiedyś był tylko Pan Błaszczyk... Aśka renata - ocena (1) Weterynarze z pasją .Doradzą w pielęgnacji żywieniu .Nie komentują działań... renata Beata - ocena (1) Pani Doktor Amanda Dąbrowska to lekarz z powołania. Empatyczna,... Beata Sabina - ocena (1) Polecam zawsze i każdemu. Panowie bardzo profesjonalnie ogarniają swoją... Sabina Laura - ocena (1) Zadzwoniłam w sprawie chorego ptaka - po 25 minutach przyszedł mężczyzna,... Laura Andzelika - ocena (1) Pan Tomasz to super weterynarz ! Polecam bardzo!! Andzelika Janina Bilińska - ocena (1) Klinika " U Weterynarza " jest bardzo dobrą kliniką. Cały personel ma super... Janina Bilińska Anna C. - ocena (1) Wspaniali lekarze. Bardzo profesjonalni,empatyczni, życzliwi. Świetne... Anna C. Izabela - ocena (1) Do Animal Med trafiłam ze swoim jeżykiem pigmejskim, który zmagał się z... Izabela Halina - ocena (1) Bardzo dobra klinika Halina Magdalena - ocena (1) Nie polecam. Przyjechaliśmy w niedzielę z kotem rasy sfinks, u którego... Magdalena Dominika - ocena (1) Nie ma w słowniku nawet tylu słów,aby opisać to jakie dr Jacek ma ogromne... Dominika Katarzyna - ocena (1) Najgorsza z lecznic. Nie udzielono pomocy mojemu psu,zrobiono RTG,badanie... Katarzyna SN - ocena (1) Po raz kolejny bardzo dziękujemy za fachowe podejście do naszej suni. Bardzo... SN Iwona - ocena (1) Oceniam prace Pana Doktora Bandury i jego wspanialych lekarzy na 6 nie bez... Iwona Wiktoria - ocena (1) Dziękuję P. Izuniu zawsze za piękną pielęgnację mojej Lusi. Wychodząc od... Wiktoria