Dominika - ocena (1) Nie ma w słowniku nawet tylu słów,aby opisać to jakie dr Jacek ma ogromne... Dominika Katarzyna - ocena (1) Najgorsza z lecznic. Nie udzielono pomocy mojemu psu,zrobiono RTG,badanie... Katarzyna SN - ocena (1) Po raz kolejny bardzo dziękujemy za fachowe podejście do naszej suni. Bardzo... SN
Iwona - ocena (1) Oceniam prace Pana Doktora Bandury i jego wspanialych lekarzy na 6 nie bez... Iwona Wiktoria - ocena (1) Dziękuję P. Izuniu zawsze za piękną pielęgnację mojej Lusi. Wychodząc od... Wiktoria Agnieszka - ocena (1) Tomasz Sujkowski to weterynarz z powołania, trafiliśmy do doktora po kiepskim... Agnieszka bhp@7szmw.pl - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa, pies chodzi bardzo chętnie do gabinetu bhp@7szmw.pl Lukasz - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam szpitala. Pacjent z paraliżem łap został przyjęty o... Lukasz Sylwester - ocena (1) Mój pupil był w naprawdę dobrych rękach Sylwester Magdalena Dąbek - ocena (1) Bardzo dobry, doświadczony, znający się na swojej pracy człowiek. Empatyczny,... Magdalena Dąbek Ada - ocena (1) Profesjonalna obsługa ,super fryzurka ,chodzimy tam 2 lata. Ada Maria - ocena (1) Figa regularnie odwiedza salon i jest bardzo zadowolona z efektów pielęgnacji. Maria AG - ocena (1) Bardzo dobry i profesjonalny service, moj pies bywa tu kilka razy w roku od 6... AG Marta - ocena (1) Super miejsce dla mojego psa .korzystam z usług tego salonu od kilku lat i... Marta Tom - ocena (1) Najlepsze podejście do zwierzaka. Pełen profesjonalizm. Tom Daria - ocena (1) Pan Ryszard bardzo dobry profesjonalista,piesek idealnie przystrzyżony i... Daria Agata i Krzysztof Zielonka - ocena (1) Z całego serca dziękujemy Pani dr Natalii za wspaniałą opiekę i profesjonalne... Agata i Krzysztof Zielonka Fido - ocena (1) Mój pies lubi to miejsce. Fido Elżbieta - ocena (1) Jestem niezmiernie wdzięczna Pani doktor weterynarii Agnieszce Pobłoskiej za... Elżbieta Alicja - ocena (1) Polecam z całego serca to miejsce do opieki nad pieskiem.Super... Alicja