Jolanta - ocena (1) Dr Alicja, wspaniała, spokojna, wrażliwa, bardzo kompetentna, pełna empatii... Jolanta Piotr - ocena (1) Profesjonalne podejście, wiedza i przede wszystkim wspaniałe podejście do... Piotr Joanna - ocena (1) Polecam bardzo dobry Weterynarz Joanna
Ewa - ocena (1) Olbrzymia troska, pełen profesjonalizm, duża empatia, przystępne ceny Ewa Jolanta - ocena (1) Mój pies był tam przez 3 tygodnie ( latem) Odebrałam go szczęśliwego... Jolanta Aga - ocena (1) Najlepsi weterynarze od 20 lat. Pomagają zwierzętom nie naciągają, a to w... Aga Aneta - ocena (1) Profesjonalna i przyjazna obsługa. Zwierzę objęte troską i empatia . Aneta Hanna - ocena (1) Super miła i kompetentna załoga. Hanna Agnieszka - ocena (1) Najlepsi weterynarze w Trójmieście. Super podejście do pacjenta i nie ważne... Agnieszka Ania P. - ocena (1) Bardzo sympatyczna Pani weterynarz z sercem do zwierząt. Ania P. Paulina - ocena (1) Jestem zadowolona, Pani Mirosława jest godna polecenia. Dziękuję za... Paulina Em - ocena (1) Bardzo mila obsługa Em Ewa - ocena (1) Świetni lekarze, szybkie terminy zabiegów, ceny niewygorowane. Mają rtg, usg... Ewa C-LENDO@WP.PL - ocena (1) Zawsze kompetenta diagnoza i pomoc do tego rutynowe badania C-LENDO@WP.PL Artur - ocena (1) Pełne zaufanie do zespołu prowadzącego od lat naszą kotkę:) Artur Aneta od Lili - ocena (1) Widac, że Pani Eliza kocha swoją pracę i wkłada w to wiele serca.... Aneta od Lili Emi - ocena (1) Najlepszy weterynarz w Trójmieście. Emi Tadeusz i Renia - ocena (1) Z całego serca dziękuję Trójmiejskiej Klinice Weterynaryjnej za niezwykłą... Tadeusz i Renia Jola - ocena (1) Pełen profesjonalizm empatia i poczucie bezpieczeństwa. Od 15 lat korzystam z... Jola Wiktoria - ocena (1) Bardzo polecam ten gabinet weterynaryjny. Personel jest profesjonalny,... Wiktoria