AG - ocena (1) Bardzo dobry i profesjonalny service, moj pies bywa tu kilka razy w roku od 6... AG Marta - ocena (1) Super miejsce dla mojego psa .korzystam z usług tego salonu od kilku lat i... Marta Wel - ocena (1) Niestety mieliśmy problem z dogadaniem się nt. strzyżenia. Pani po... Wel
Tom - ocena (1) Najlepsze podejście do zwierzaka. Pełen profesjonalizm. Tom Daria - ocena (1) Pan Ryszard bardzo dobry profesjonalista,piesek idealnie przystrzyżony i... Daria Agata i Krzysztof Zielonka - ocena (1) Z całego serca dziękujemy Pani dr Natalii za wspaniałą opiekę i profesjonalne... Agata i Krzysztof Zielonka Fido - ocena (1) Mój pies lubi to miejsce. Fido Elżbieta - ocena (1) Jestem niezmiernie wdzięczna Pani doktor weterynarii Agnieszce Pobłoskiej za... Elżbieta Alicja - ocena (1) Polecam z całego serca to miejsce do opieki nad pieskiem.Super... Alicja Małgorzata Juchniewicz - ocena (1) Są znakomitymi weterynarzami , leczą moje pieski i kotki od 1998 roku . Nigdy... Małgorzata Juchniewicz Boulanger - ocena (1) Zawsze bezproblemowo i miło. Pieseł zadowolony. Boulanger Artur Piszczatowski - ocena (1) Mój petit basset griffon vendéen, Lucian, pomimo rzadkości rasy w naszym... Artur Piszczatowski Michal - ocena (1) Gorąco polecam wizytę u Pani Mirosławy, świetnie podejście do pupila i... Michal Anna - ocena (1) Niezwykle empatyczny,serdeczny. Długo szukałam gabinetu w którym podejmą się... Anna Tatsiana - ocena (1) Hotel jest po prostu wspaniały. Zostawiliśmy tam naszą Albę na prawie... Tatsiana Wojciech - ocena (1) Super podejście do psiaka. Pozytywna energia Dziękuję Pani Wojciech matkasz - ocena (1) Pełne empatii i profesjonalizmu podejście do zwierząt i ich właścicieli.... matkasz Iwona właścicielka trzech dziewczynek - ocena (1) Wspaniali lekarze . Cudownie zajmują się naszymi pupilami . Kochani są nic... Iwona właścicielka trzech dziewc Piotr - ocena (1) Najlepsza klinika szczególnie Pani doktor Aleksandra naprawdę specjalistka od... Piotr Dr Eryk Ratajski (1) Jak dla mnie cudowny doktor pełen empatii Mimo moich wątpliwości zalecał mi... Magda