Gaja - ocena (1) chodzimy regularnie z mamy pieskiem, ostatnio był zabieg i Panie mają... Gaja Rafał - ocena (1) Zdecydowanie polecam 6/6 Rafał Marta - ocena (1) Prawdziwi pasjonaci, którzy z sercem podchodzą do każdego zwierzaka. Marta
izabela - ocena (1) Moim zdaniem jest to najlepszy weterynarz, który naprawdę z sercem podchodzi... izabela Natalia - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście - cierpliwość przede wszystkim. Moja Zoja jest... Natalia Monika - ocena (1) Według kliniki trzeba mieć zaplanowaną chorobę swojego zwierzątka. Będąc... Monika Renata - ocena (1) Fantastyczny lekarz zapewniający bardzo dobrą opiekę naszym psom. Polecam! Renata Agata - ocena (1) Profestionalizm i przyjazna atmosfera. Agata Klient - ocena (1) Niestety moje doświadczenie z tą kliniką było bardzo rozczarowujące. Po... Klient Agnieszka - ocena (2) Polecam Przystań Liliany. Nasz pies już kilka razy zostawał u Pani Liliany.... Agnieszka Hanna - ocena (1) Profesjonalne podejście. Z pewnością wrócimy Hanna wiko - ocena (1) Bardzo dobry lekarz do drDarka chodzę około 20lat ma podejście do... wiko Agata - ocena (1) Pies leczony na alergię z powodu kaszlu , dopiero po pół roku wykonano... Agata Cynamonka - ocena (1) Super podejście, łatwy kontakt. Polecam Cynamonka Viola - ocena (1) Świetna Pani Doktor. Znakomita usługa. Polecam. Viola Rafał - ocena (1) Zdezydowanie odradzam. 1,0 tylko dlatego bo nie można mniej. Rafał Sebastian W. - ocena (2) Z całego serca polecam ten hotel dla psów! Świetna opieka, pełen... Sebastian W. Dyzio - ocena (1) Omijać z daleka zero poprawy u psa Dyzio Waldemar - ocena (1) Efekt końcowy przerósł moje oczekiwania Waldemar Iza - ocena (1) Rewelacyjni weci z pasją i zaangażowaniem. Od lat korzystamy z usług dr Pawla... Iza