Sebastian W. - ocena (2) Z całego serca polecam ten hotel dla psów! Świetna opieka, pełen... Sebastian W. Dyzio - ocena (1) Omijać z daleka zero poprawy u psa Dyzio Waldemar - ocena (1) Efekt końcowy przerósł moje oczekiwania Waldemar
Iza - ocena (1) Rewelacyjni weci z pasją i zaangażowaniem. Od lat korzystamy z usług dr Pawla... Iza bogdan i sylwia - ocena (1) Bardzo miła pani doktor. Mocno zaangażowana w pracy aby pomóc naszemu pieskowi bogdan i sylwia Joanna właścicielka kota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, godna polecenia klinika weterynaryjna. Bardzo miła... Joanna właścicielka kota Muzia i Mikuś - ocena (1) najlepsi od 1989 roku Muzia i Mikuś Ronnie - ocena (1) Będę polecał Wasze usługi wszystkim znajomym! Ronnie Anna W - ocena (2) Od lat korzystam z usług tej Lecznicy. Wizyty przebywają w miłej atmosferze,... Anna W Zofia - ocena (1) Od 18-tu lat chodzimy do strzyżenia do P. Izy. Już z kolei z trzecim yorkiem.... Zofia Kinga - ocena (1) To miejsce tworzą prawdziwi pasjonaci. Serdecznie polecam! Kinga Mariusz - ocena (1) Profesjonalna opieka dla zwierzaka Mariusz Dorota K. - ocena (1) To nasza pierwsza ale nie ostatnia wizyta. Moja psica Shih Tzu i ja jesteśmy... Dorota K. Irena - ocena (1) Pieski i kotki czekają na nowych opiekunów. Przygarneliśmy Bonę kotkę... Irena Mariusz - ocena (1) Dziękuję za dobrą opiekę w okresie świat i sylwestra dla mojego przyjaciela. Mariusz 101 - ocena (1) Ceny z kosmosu. 101 Dawid - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam trzymajcie się z daleka. Jestem głęboko... Dawid Krzysztof - ocena (1) Zwierzak wrócił do domu zadowolony i w doskonałej kondycji Krzysztof KKowalska - ocena (1) Nasze dwa koty wielokrotnie były pacjentami u Pani Doktor i serdecznie... KKowalska Anita - ocena (1) Ze wszystkich groomerów ten salon naprawdę sie wyróżnia, szczególnie jeśli... Anita