Nadia - ocena (1) Fantastyczna klinika z ludźmi z sercem i pasją wyróżniający się... Nadia Pacjenci - ocena (1) Najlepsi z najlepszych !!!!!!! Pacjenci B. - ocena (1) Dr Zwierzyńska jak i cala ekipa Soskena zasługują na najbardziej puchaty... B.
Gosia - ocena (1) Niesamowici, profesjonalni i życzliwi weterynarze. Gabinety wyposażone we... Gosia Jowita, Joanna - ocena (1) Świetny lekarz z dużą wiedzą oraz empatią do pacjenta i opiekunów. Pani... Jowita, Joanna Nela Gajdasz - ocena (1) Lekarze tego szpitala od 20 lat ratują nasze zwierzaki, pełny profesjonalizm... Nela Gajdasz Ewa - ocena (1) P. Tomasz ,najlepszy weterynarz pod każdym względem. Posiada szeroką wiedzę,... Ewa Karol - ocena (1) Zaangażowany, pomocny lekarz, który nie obiecuje cudów, tylko skutecznie... Karol Grażyna - ocena (1) Super weterynarz , leczyłam tam wszystkie moje psy ,a teraz chodzę z... Grażyna Maciej - ocena (1) Zawsze profesjonalna i sympatyczna atmosfera udziela się zwierzakom i... Maciej marek - ocena (1) Musielismy po wielu próbach przedłuzenia życia naszego pieska podjąć decyzje... marek Katarzyna - ocena (1) Od wielu lat leczę moje wszystykie zwierzaki koty psy i nawet Żako. Państwo... Katarzyna Emku - ocena (1) Polecam nasze zwierzaki są pod dobrą opieką (pies kot i króliki ) Emku Magda - ocena (1) Lekarze z sercem i empatią Magda Monika - ocena (1) Pani Doktor zasługuje na więcej niż 6! Ma niesamowite podejście do swoich... Monika Paweł - ocena (1) Najlepsza placówka VET w Gdyni. Super podejście do zwierząt i ich opiekunów ;) Paweł Natalia Hinc-Rembowicz - ocena (1) Bardzo polecam gabinet i dr Aleksandrę. Korzystamy z jego usług od ponad 6... Natalia Hinc-Rembowicz Małgosia Wenta - ocena (1) Nigdy się nie zawiodłam. Osoby o wielkim sercu i wielkim doświadczeniu. Moje... Małgosia Wenta Anna - ocena (1) Od 10 lat chodzę do tego Weterynarza z moim psem i jest super. Ludzie którzy... Anna Nowicki paweł - ocena (1) Pan Tmasz podchodzi z całym sercem do zwierząt i doskonale zna się na swoim... Nowicki paweł