A. Sieklucka-Kazimierczak - ocena (1) Doktor Paweł Mossakowski (mam nadzieję, że nie mylę, bo, gdy Doktor nas... A. Sieklucka-Kazimierczak Kinga Dynowska - ocena (1) Bardzo profesjonalnie podejście za które bardzo dziękuję lek.wet.Piotrowi Jarosz Kinga Dynowska Kinga Dynowska - ocena (1) Zażalenie dotyczące opieki nad moim psem w 03.08.2025 Szanowni Państwo, Z... Kinga Dynowska
Kasia - ocena (1) Chciałabym wyrazić ogromną wdzięczność za profesjonalne i pełne troski... Kasia sebastian - ocena (1) Pojawiłem się ze świnka morska w stanie krytycznym od razu się nią zajęli... sebastian Anonim - ocena (1) Wysokie opłaty, nie informowanie o tym . Lekarze mili ale to akurat jest w... Anonim Magda - ocena (1) Oczekiwanie 3-4h, ciągle dopytywanie, wreszcie pusta poczekalnia tylko my.... Magda Gosia B - ocena (1) Pani Doktor jest profesjonalnym lekarzem, ma bardzo szeroką wiedzę i... Gosia B Wdzięczna :) - ocena (1) Absolutnie najlepszy Doktor. Ogromna wiedza, wielkie doświadczenie i... Wdzięczna :) Anonim - ocena (1) Profesjonalne laboratorium. Miła obsługa, bardzo szybki wynik. Anonim Margarita - ocena (1) We have three pets a large dog and two cats and over the past 12 years,... Margarita Mirek - ocena (1) Uważam, że świetne miejsce. Personel bardzo miły i uśmiechnięty, trochę długi... Mirek J. - ocena (1) Żenada. Nocna opieka czeka się po 4 godziny bo jedna Pani doktor obsługuje... J. Wioleta - ocena (1) Nie polecam Trójmiejskiej Kliniki Weterynaryjnej. Nasz pies zmarł podczas... Wioleta Piotr K - ocena (1) Opieka dobra, choć nie idealna, ale nie czepiałbym się - za to ceny to... Piotr K Ewa - ocena (1) Byłam z pierwszą wizytą ze szczeniaczkiem. Wrażenia bardzo pozytywne. Obsługa... Ewa Katarzyna Wiśniewska - ocena (1) Nasze zetknięcie z tym miejscem nie należało do najprzyjemniejszych ale nie z... Katarzyna Wiśniewska Henia - ocena (1) Kaja dziękuje za uratowanie życia a właściciele serdecznie polecają klinikę,... Henia opiekun Syriusza - ocena (1) Dziękuję Panie Doktorze! Uratował Pan mojego psa! Kiedy wszyscy weterynarze... opiekun Syriusza Hanna - ocena (1) profesjonalne podejście...dobro zwierzęcia jest najważniejsze a nie... Hanna