Natalia - opinia (2) Niedawno wróciliśmy z majówkowego wyjazdu. A nasze salukowe panny Fara i... Natalia Martyna - opinia (2) Z całego serca polecamy Przystań Liliany, nasz pies był tam 8 miesięcy, miał... Martyna Sławek F - opinia (1) Kot z ropnym zapaleniem płuc wylądował w waszej klinice.Zrobiono wszystko za... Sławek F
M - opinia (1) profesjonalny energiczny zespół. M Karolina - opinia (1) Cudowne miejsce i mega fajne podejście. Polecam Karolina Karolina - opinia (1) Jeździmy do Pani Izy 30km, ale mamy pełne zaufanie i zawsze jesteśmy bardzo... Karolina Asia - opinia (1) Super klinika!!!!! Polecam wszystkich weterynarzy :)) Asia Marzena - opinia (1) Cudowna Pani Kasia. Moje 2 pieski trafiły na 11 dni pod opiekę Pani Kasi,... Marzena Beata Grochowska - opinia (1) Najlepszy chirurg Magdalena Majchrzak, byłam z kotem wcześniej u trzech... Beata Grochowska aga - opinia (1) Bardzo dobra klinika, Plus za możliwośc umówienia się na konkretną godzinę,... aga Aleksandra - opinia (1) Super weterynarze z podejściem do zwierząt. Przystępne ceny (zabieg kastracji... Aleksandra Bożena - opinia (3) Polecam. Bardzo dobry gabinet. Bożena Mati - opinia (1) W każdym mieście i mieścinie, życzę takiego gabinetu i lekarzy. Podejście do... Mati Iwona - opinia (1) Nie wiem jak skończy się leczenie mojej suni Tosi, bo zostawiłam ją w klinice... Iwona Justyna - opinia (1) Rewelacyjne miejsce, super podejście do zwierząt. Polecam! Justyna Karolina - opinia (1) Bardzo miłe i pomocne groomerki. Widać, że kochają swoją pracę. Ceny... Karolina jatośka - opinia (1) Dużo miejsca do parkowania pod budynkiem, karnety lojalnościowe na kolejną... jatośka Agnieszka - opinia (1) Chodzę tam od lat, bardzo empatyczni weterynarze, podchodzą bardzo... Agnieszka Sonia - opinia (1) Pełna opieka i pomoc w nocy trafiliśmy z sunią gdzie wymioty były i wspaniały... Sonia Mariusz - opinia (1) Bardzo mili i profesjonalni lekarze weterynarii Mariusz