Izabela - opinia (2) Rewelacyjny hotel dla piesków! Wspaniali właściciele, behawioryści,... Izabela Edyta Kapica - opinia (1) Bardzo gorąco polecam, Pani Mirosława ma świetne podejście do psów i... Edyta Kapica Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam kurs u Pana Zbyszka. Ogrom zdobytej wiedzy i umiejętności,... Natalia
Patrycja - opinia (1) Byłam w klinice na kilku wizytach i z całego serca polecam. Pierwsza wizyta... Patrycja Teresa - opinia (1) Suczka zadowolona, właściciele zadowoleni. Polecamy. Teresa Kasia - opinia (1) U mojego psa podejrzewano dysplazję. Polecono mi tę klinikę, z uwagi na... Kasia Maciek i Anita - opinia (1) Świetna robota, nasz Koral po każdej wizycie wygląda pięknie. Fachowe... Maciek i Anita M - opinia (1) Cudowne miejsce :_) polecam każdemu z całego serca! M Ewa Bandurska - opinia (2) Jak zawsze profesjonalna i szybka pomoc! Bardzo dziękujemy! Ewa Bandurska Justyna - opinia (2) Wszystko super - zostawiłam 3 pieski na 4 dni pod opieką Przytani i jestem... Justyna Ania BS - opinia (1) Ukończyłam kurs u Pana Zbyszka jestem mega zadowolona cudowny człowiek z... Ania BS Monika Kulkowska - opinia (1) Jestem po kursie u Pana Zbyszka. Był to dla mnie cudowny tydzień. Pan Zbyszek... Monika Kulkowska Aneta - opinia (1) Wspaniali profesjonalni lekarze. Mieszkam w okolicach Redy a zawsze jadę do... Aneta Monika - opinia (1) Szczerze polecam. Pani fryzjerka ma mega podejście do piesków. Monika Kasia - opinia (1) Brałam udział w kursie u Pana Zbyszka w styczniu 2023 roku. Pomimo wielkiej... Kasia Wojciech Kaminski - opinia (1) Pan Tomasz jest bardzo dobrym fachowcem weterynarii moja sunia chodzi juz 13... Wojciech Kaminski Wicked - opinia (1) Byliśmy z naszym pieskiem w grudniu 2021 r. Była to sobota, nasz weterynarz... Wicked Beata - opinia (1) Bardzo dobry lekarz, z doświadczeniem i dobrym podejściem do zwierząt. Beata Mariusz - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Mój kot miał problemy ze stawami kolanowymi w obu... Mariusz Kama - opinia (1) Niestety nasz piesek odszedł. Zła diagnoza. Brak właściwego leczenia na... Kama