Artur - ocena (1) Z spełnionych dwóch wizyt -800zl. Pies nadal bez jakich kolwiek popraw,staje... Artur Ewa - ocena (1) Szczerze polecam doktora Marcina Chojnowskiego, który leczył moją sunię Kofi... Ewa jumbo - ocena (1) Niestety moje wrażenie nie jest pozytywne. Przeciąganie agonii psa, zalecane... jumbo
Zuza Strzelczyk - ocena (1) Polecam lecznicę, fajni i kompetentni lekarze. Czasami trafi się ktoś ,mniej... Zuza Strzelczyk Mariola - ocena (1) Trafna diagnoza udana operacja usunięcia nowotworu u piętnastoletniego psa... Mariola Aleksandra - ocena (1) Mojego pieska użądlila osa. Objawy wstrząsowe a lekarz twierdził , że nic mu... Aleksandra Marta - ocena (1) Niestety ale ta klinika od co najmniej 20-30 lat nie zmieniła podejścia ani... Marta Dawid - ocena (1) Nigdy więcej ! O mały włos nie straciłbym mojego psa przez ich brak... Dawid Kot z Gdańska - ocena (1) Kotka z niedrożnym pęcherzem 24h bez sikania. Leczenie nieskuteczne (wykonano... Kot z Gdańska Rocky - ocena (1) W zeszłym tygodniu w niedzielę trafiliśmy z naszym psem do tej kliniki który... Rocky Stas - ocena (1) Zrobilam wycene,okazalo sie drozej na 400 zl!!!Brakuje kompetencji.Klient nie... Stas Marta - opinia (1) Trafiliśmy dzisiaj z naszym młodym pupilem po zjedzeniu 30 pestek czereśni,... Marta Sonia - opinia (1) Pełna opieka i pomoc w nocy trafiliśmy z sunią gdzie wymioty były i wspaniały... Sonia Kama - opinia (1) Niestety nasz piesek odszedł. Zła diagnoza. Brak właściwego leczenia na... Kama Iwona - opinia (1) Z naszą Letty trafiliśmy w nocy, przyjął nas Pan Adrian,i się zaczęła pomoc,... Iwona Beata - opinia (1) Koszmar-trzy tygodnie niby leczenia a na koniec okazało się że kotka nie... Beata Rafał - opinia (1) Miejsce przyjazne wszystkim czworonogom! Lekarze godni polecenia. Rafał Krystian - opinia (1) Obsługa co prawda miła ale podczas leczenia pieska na babeszje przyjmował... Krystian Cziko - opinia (1) Od lat tylko tam :) Bardzo miła obsługa, Pani Marta wspaniały weterynarz. Od... Cziko Krystyna - opinia (1) Po raz kolejny nasza kicia była operowana. Jesteśmy w trakcie leczenia i tak... Krystyna