Zwrot podatku z US - za rok 2016

Zgodnie z coroczną tradycją piszcie kto już złożył zeznanie, kto czeka na zwrot, a może ktoś już dostał pieniążki ??
Oczywiście nie zapomnijcie podać jaki US.
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tylko z tego co widać na forum to co 2-3 osoba jest bardzo potrzebująca ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kati ja miałam odliczenie na dziecko. Może to jakaś mała różnica ale widać, że już z tego okresu wypłacają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiadomo każdy chce odzyskać swoje pieniążki jak najszybciej .Nie wiesz czy osoba która tak się niecierpliwi, nie potrzebuje tych pieniążków już teraz w tym momencie na coś konkretnego (szczepionka dla dziecka ,wpłata zaliczki na wakacje itd ) .Nie oceniajcie.Nie każdemu jest obojętne kiedy przyjdzie zwrot.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hmmm kjopa3 ja skladalam elektronicznie 02.03 I US Gdansk a pieniazkow na koncie jeszcze nie mam, moze jakas korekta mnie czeka

Ja też nie rozumiem tego wydzwaniania i chodzenia po US. Mają 3 miesiące na zwrot więc po co się tak nakręcacie. Dajcie tym ludziom pracować. Zamiast rozliczać pity oni tracą czas na udzielanie info bo ktoś płacze, że nie dostał zwrotu po 2 tyg. Ludzie ogarnijcie się
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Składałam 03.03 elektronicznie i dziś zwrot na konto. I US Gdańsk.

Przecież dopiero miesiąc minął, czy ten zwrot to naprawdę aż taka ważna sprawa żeby fatygować sie kilkukrotnie do US?come on....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dziękuję za info i pójdę jeszcze raz bo.skaladalam 27 i jest cisza

Ja wchodziłam do stanowiska nr 2 jak dobrze pamiętam bo w 2 i 4 można było zasięgnąć informacji i jeszcze całkiem obok pani tylko przyjmowała zeznania.

II US koszalin.
Ktos składał?
Ktos otrzymał?
Ja składałam 3.03 do tej pory totalna cisza :)
Pan w ogóle nie odbiera telefonów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pójdę jeszcze raz.A mogłabyś mi powiedzieć do jakiego stanowiska podeszła?

Ja złożyłam osobiście w II US Gdynia 02.03.2017. Czekam. W zeszłym roku złożyłam 7 kwietnia i w połowie czerwca dostałam zawiadomienie o konieczności dokonania korekty. Potem czekałam do sierpnia na zwrot. Takze 2 w Gdynia ma czas...

Cleo to dziwne bo ja byłam w poniedziałek i mi Pani udzieliła informacji, że niby mój zwrot w poniedziałek został zlecony i miał wyjść z I US we wtorek natomiast do dnia dzisiejszego nic jeszcze nie dostałam.
Pit złożony 22.02 elektronicznie- zwrot na konto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie robią zwrotu raz w tygodniu - jeden zwrot dostałam w piątek a drugi we wtorek

05.03 zwrot 28.03 III Us Gdańsk

Ja dziś pojechałam do I Us w Gdańsku z zapytaniem o mój zwrot, niestety żadnej odpowiedzi nie uzyskałam oprócz tego że mają 3 miesiące czasu. PIT złożony 27.02. W formie elektronicznej.

II US Gdańsk złożone osobiście 17.03 - 27.03 zwrot

Ciekawe czy robią przelewy tylko raz w tygodniu czy kilka razy

e-deklaracja wysłany PIT 1.03. przelew na koncie 27.03. III US Gdańsk

28.02.

Inne tematy z forum

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

jakie kwiaty na balkon/ganek? (7 odpowiedzi)

Mam ogromny problem z dopasowaniem kwiatow w donice na balkon i ganek domu, poniewaz oba sa od...

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...