macmiror 500 complex

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
witam
chcialbym uzyskac opinie na temat tych glopulek dopochwowych.czy ktoras z was brala lub bierze je?i jak sie czujecie po tzn.najbardziej chodzi mi o dzidzie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: macmiror 500 complex

Ja brałam te globulki w ósmym/dziewiątym miesiącu ciąży, razem z antybiotykiem doustnym, ponieważ posiew z kanału szyjki macicy wykazał obecność bakterii e.coli. Brałam karnie, następny posiew był ok, ale i tak okazało się, że bakteria przeszła dalej i miałam zielone wody, na szczęście małemu jej nie przekazałam. Nie należy się obawiać brania lekarstw zapisanych przez lekarza, gorsze w konsekwencjach jest nieleczenie infekcji. Pozdrawiam :)

dzieki za odpowiedz julka:)

ja brałam w ciązy mnóstwo globulek, min. te o których piszesz i cała ciąża super i maluch tez okaz zdrowia

ja tez je brałam pod koniec 8/9 miesiac ciazy . Ciaza super i maly tez zdrowy .

Inne tematy z forum

Dowód osobisty (12 odpowiedzi)

Właśnie się zorientowałam, że potrzebujemy pilnie dowód osobisty na dziecka na przelot samolotem....

jak nauczyć dziecko pływać (3 odpowiedzi)

Hej Zaczynam się poważnie zastanawiać nad tym, żeby zapisać dziecko na pływanie i trochę się...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (41 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...