agd i rtv do nowego mieszkania...

hej, wprowadziłam się tydzień temu do trójmiasta z racji uczelni :) mieszkanie jest spoko, ale wyposażenie, tzn. głównie mikrofalówka i żelazko okazało się niestety przedpotopowe. muszę kupić nowe jak najszybciej, polecicie jakieś firmy, modele? tylko wiadomo, że cena też ma znaczenie, jestem studentką ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: agd i rtv do nowego mieszkania...

poszukaj w necie i kup najtansze. co za problem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najwidoczniej jest skoro się samemu nie potrafi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie szukam najtańszego tylko najlepszego z tych w przystępnej cenie, tzn. takiego, które nie rozwali mi się po miesiącu i z którym nie będę musiała męczyć się pół godziny nad jednym t-shirtem... a jeżeli chodzi o mikrofalę to też nie wiem jakie są teraz opcje, bajery, ceny itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam ci azura philipsa. ma fajną końcówkę do prasowania kołnierzyka, między guzikami itp, funkcję strażaka i jonizacji :) także nadaje się do różnych materiałów i prasuje je równie dobrze. co do mikrofalówki to nie znam się, bo nie korzystam, może inni coś polecą :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (57 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...