malinowski.dietetyk

Dietetycy, leczenie otyłości

Gdańsk, Antoniego Lendziona 4D

zuh - ocena (1) Spotkania z Michałem to dla mnie terapia, inspiracja, życzliwość,... zuh zadowolony klient - ocena (1) Profesjonalne podejście, a co ważne dobrana dieta skuteczna zadowolony klient msak1 - ocena (1) Pełen profesjonalizm- duża wiedza, ogromna cierpliwość do mało... msak1
Dominika S. - ocena (1) Empatyczny, uważny, profesjonalny Specjalista. Dieta jest skuteczna, dobrana... Dominika S. Ina - ocena (1) Pan Michał niesłychanie motywuje i zachęca do zadbania o zdrowie. Wspiera i... Ina Anna - ocena (1) Wszystko super. Rozpisana dieta i wytyczne jasne i przejrzyste. Dieta oparta... Anna Malgorzata - ocena (1) Pan Michał, to Mistrz Dietetyki!Wszystko to co robi ,to robi to z pasją.... Malgorzata Ligia - ocena (1) Pracuje z panem Michałem nad moimi nawykami od dawna, bo moja sytuacja jest... Ligia Agnieszka Oświt - ocena (1) Dzięki pomocy Pana Michała udało mi powrócić do wagi na jakiej mi zależało.... Agnieszka Oświt Agatta - ocena (1) Cieszę się, że w końcu trafiłam na dietetyka, który potrafi się dostosować do... Agatta Joanna - ocena (1) Profesjonalna i skuteczna współpraca. 20 kilogramów w dół. Joanna Aleksandra - ocena (1) Cudotwórca . Polecam Aleksandra Ania - ocena (1) Bardzo polecam Pana Michała - dietetyk z psychologicznym podejściem... Ania Monika - ocena (1) Świetny dietetyk, psycholog. Potrafi tak dobrać dietę, aby stała się nowym... Monika Maja Sokołowska - ocena (1) Profesjonalne prowadzenie przez proces zmian nawyków żywieniowych. Wspaniałe... Maja Sokołowska konefka - ocena (1) Pan Michał jest bardzo wyrozumiały, ludzki, z praktycznym podejściem do... konefka Iga - ocena (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta.... Iga witold - ocena (1) Super kontakt, oraz ciągły optymizm oraz wiara w pacjęta. witold Ewa - ocena (1) Super współpraca, proste, ciekawe i smaczne przepisy. Pan Michał ma wiele... Ewa Wioletta - ocena (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam do Pana Michała. Pomógł mi pokonać... Wioletta