amstaf , doberman albo twoje życie.WYBIERAJ

Jestem pracownikem sluzby zdrowia.I chcialbym tu przestrzec ludzi przed kupnem piesków marki amstaf , doberman , rotwailler.Nie są to psy do hodowli w domu albo jakiejkolwiek chodowli.Dzis mialem nastepny przypadek jak mily dobermanek o malo co nie zagryzl swojej pani.Miala pogryzioną glowe , kończyny.A mamusia tej wlascicielki powiedziala ze rwreszcie uwierzyla że takie milutkie psy mogą zrobić tyle krzywdy.Dla mnie ludzie ktorzy choduja takie psy nie maja wogole wyobrazni.Myślą że są kimś ważnym bo ma takego pieska.A szczegołnie widać takie piesuncie u panow ktorzy ubierają sie w dresiki.A najlepszy jest numer jak male dziecko ma na smyczy dobermana,hhahahahah. Jak co do czego to ciekawe jak go powstrzyma.A rodzice gdzie są? A czasami chodza bez smyczy a co najwazniejsze bez kagańcow.Nie jestem wrigiem psow ale wrogiem tych ras i wrogiem wlascicieli tych milutkich pieskow.Dobranoc
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 67

Re: amstaf , doberman albo twoje życie.WYBIERAJ

LejDusia napisał(a):

> (...) moje psy poza suchą karmą wcinają surowe mięso, jeden z nich ma czarne podniebienie... (...)

pies murzyn? :P czy how how ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pamiętaj, że życie nie jest CZARNE I BIAŁE. Są odcienie szarości itp. Tak samo z moją odpowiedzią. Są też pytania, na które inaczej się odpowiada... Moje podejście do życia nie jest wynaturzeniem.
Mimo, że mam zupełnie inne zdanie od Twojego to nie jest to dla mnie powodem, aby Cię nie szanować i nie piszę, że jesteś przewrażliwiony, a Twoja wiedza na temat zwierząt jest na bardzo niskim poziomie...

Równierz życzę miłej i rodzinnej Wigili!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"amstaf , doberman albo twoje życie.WYBIERAJ"

Temat w formie pytania, potrafisz to swoja potezna inteligencja zrozumiec. Jezeli ktos ciebie sie pyta czy wolisz jablka czy pomarancze to nie odpowiada sie "albanskie dzieci poznaja biblie" Potrafisz pojac moje przeslanie?

Ja juz koncze ta bezproduktywna rozmowe. Jak chcesz to zyj ze swoimi pieskami kotkami czy innymi zwierzatkami, ja wprawdzie jestem nietolerancyjny dla takich wynaturzen.... ale to juz inna historia

Milej Wigili
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

I jeszcze dodam, że właśnie zakładam akwarium. Piszę to dlatego, ponieważ jestem w posiadaniu "krwiożerczego" ;) kota... bestia waży już 5kg (ciągle rośnie) i też nie ma zamiaru pożreć rybek :D ani zostać pożarta przez moje "groźne" psy...

I mimo cudnego święta muszę Was zbulwersować, iż moje psy poza suchą karmą wcinają surowe mięso, jeden z nich ma czarne podniebienie... No... tylko tyle mi się przypomniało.

Antyspołeczny - to co piszesz jest właśnie pokazem dla wszystkich innych, że to zły człowiek jest tworem, który wymyśla te wszystkie okropności. Odpowiedziałam tak jak odpowiedziałam, ponieważ moje życie nie wyklucza amstafa, czy dobermana u mojego boku! Moje psy właśnie pałaszują swoje świąteczne prezenty i nie wygląda na to, aby miały kogokolwiek zjeść. Idą z nami na Wigilię do rodzinki, ponieważ są pełnoprawnymi członkami rodziny i wzajemnie darzymy się zaufaniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hau hau i Hau hau.

a jak jest po psiemu Wesołych Świąt?

Przykro mi ale wybor byl prosty, psy lub zycie. Szkoda ze nie zrozumialas, zreszta argumenty wszystkich forumowiczow tez do Ciebie nie przemawiaja..... Mam nadzeje ze twoje pieski nie wygryza ci twarzy w noc wigilijna.... bo jeszcze zeby cie zjadly na wigilie to jeszcze by sie z ciebie nabijaly ze bylas taka naiwna i niereformowalna;)

A ja powiem na to, że wybrałam życie z psami tych ras u mojego boku!

W tej jakze ciekawej dyskusji , chyba kilka osob zapomnialo o tytule. Ja chcialem tylko powiedziec ze wybieram zycie.;)

kotek napisał(a):

> miau, miau, miau, miau, miau, miau, miau, miau, miau, miau,
> miau, miau
> PRECZ Z PSAMI!!!
> NIECH ŻYJĄ DACHOWCE!!!
> miau, miau, miau, miau, miau, miau, miau, miau, miau, miau,
> miau, miau

DACHOWCE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ :)

Heh...nie mam zamiaru! I jeszcze dodam, że kotek nie został zjedzony przez moje brytany ;)

no wiesz

LejDusia napisał(a):

> A
> kłot ;) ,, jest Brytyjczykiem :D

Nie przywiazuj mu puszki do ogona bo przed krwawym Antkiem Blairem bedziesz odpowiadac.

A... jeżeli jest Brytyjczykiem to wszystko tłumaczy, to ja przepraszam za insynuacje. Z kotem Brytyjczykiem to ja sam bym chętnie, a jeszcze chętniej z osłem Szkotem, albo Irlandczykiem...

Ale jesteście wredni ;) Do zoofili mi daleko! Bardzo daleko! A kłot ;) ma się bardzo dobrze i jest Brytyjczykiem :D

Może by ją gdzieś podkablować albo co za takie bezeceństwa. No chyba, że kot to lubi...

Zauwaz ze ma kota, a nie kotke. To o czyms swiadczy. Ona pewnie nie wie nawet o czym, ale my to dobrze wiemy. Na poczatku nie podejrzewalem je jo to, ale teraz wszystko jasne, i to wszystko tlumaczy

LejDusia napisał(a):

> Mam cudnego kota, ale jakoś nie jestem rasistką...

Widac kot nie rasowy.

To ze masz kota to my wiemy:P

Inne tematy z forum

Hodowla z Wyczechowa (13 odpowiedzi)

Nie polecam kupna psa z Wyczechowo. Kupiliśmy pieska który miał ważyć 2 kg i być miniaturka...

Pseudohodowla (330 odpowiedzi)

Przestrzegam przed zakupem psów z hodowli na Osowej. Psy mają nużyce, wady genetyczne....

Czy mój kociak jedzący karmę dla seniorów pogorszy jego stan? (3 odpowiedzi)

Mam dwie kotki, Sansę-10 i Persefonę- 6 miesięcy. Sansa je karmę dla starszych kotów Purrina,...