mamusie wrzesień-październik 2018 cz.3

crazy. 2.09 (chłopiec)
~_S_ 2.09 (prawdopodobnie dziewczynka)
~Anna 9.09
Marlen 05.09 (dziewczynka)
~MS 10.09
Karo_lajna 12.09 (dziewczynka)
~żyrafa 14.09
Magda 24.09 (chłopiec)
Zochna 01.10
domi.x 02.10 (chłopiec)
Marta 28.10 (dziewczynka)

link do starego wątku http://forum.trojmiasto.pl/mamusie-wrzesien-pazdziernik-2018-cz-2-t828339,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powiem Ci Crazy,ze gdyby nie to,ze musialam rodzic w placowce referencyjnej,to wybralabym wojewodzki.
W niedziele na IP wyszlo,ze Malenstwo ma prawie 5kg.
W poniedzialek z uwagi na makrosomie chcieli zrobic cc,poprosilam o ponowne wykonanie usg,bo zalezalo mi na sn,powtorzyli i wyszlo 4kg,ale zastanawiaja sie czy moga przy granicznej wartosci wywolywac,wiec czeka mnie kolejne usg. A i ja zastanawiam sie czy przy takiej wartosci lepiej SN czy CC.

A ja dalej sama niewiem heheh. Co dzien inny pomysł mam. Zaspa albo wojewódzki ;-) gdzie powiezie mnie mąż tam będę.
Zaliczylam dzis 2razy wejscie po schodach do domu na 9pietro. Brzuch spina sie na chwile ale razem z zadyszka przechodzi i spięcie. Chcial bym juz urodzic. Kuuuurde co za uparciuch mały.
Anna no a jak u ciebie? Obserwują narazie Was? cos mówią kiedy cięcie? Czy Sn?

Jakby spokojniej,patologia pustoszeje,na IP nie ma tloku,wiec chyba i na poloznictwie nie jest tragicznie.
A Ty nie zdecydowalas sie na wojewodzki?

Dziewczyny ja dalej w 2paku cos ten mój syneczek nie chce wyjsć. Bok mi nogami wywala strasznie! cisnie niesamowicie na pęcherz, ,ało miejsca ma napewno a siedzi twardoooo :-((

Dzis termin ma Marlen ciekawe jak u niej bo długo sie nie odzywa :-)

Ania masz wgląd albo podsłuch jak tam na porodówce na Zaspie? Oddział pełny poporodowy?

Inne tematy z forum

Jaki wozek wybrac? (78 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

czy zdarza Wam się dać klapsa swojemu dziecku? (220 odpowiedzi)

Mam dwuletniego synka i wydaję się mi, że ostatnio sprawdza on moją cierpliwość głośnym krzykiem,...

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...