mamusie wrzesień-październik 2018 cz.3

crazy. 2.09 (chłopiec)
~_S_ 2.09 (prawdopodobnie dziewczynka)
~Anna 9.09
Marlen 05.09 (dziewczynka)
~MS 10.09
Karo_lajna 12.09 (dziewczynka)
~żyrafa 14.09
Magda 24.09 (chłopiec)
Zochna 01.10
domi.x 02.10 (chłopiec)
Marta 28.10 (dziewczynka)

link do starego wątku http://forum.trojmiasto.pl/mamusie-wrzesien-pazdziernik-2018-cz-2-t828339,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powiem Ci Crazy,ze gdyby nie to,ze musialam rodzic w placowce referencyjnej,to wybralabym wojewodzki.
W niedziele na IP wyszlo,ze Malenstwo ma prawie 5kg.
W poniedzialek z uwagi na makrosomie chcieli zrobic cc,poprosilam o ponowne wykonanie usg,bo zalezalo mi na sn,powtorzyli i wyszlo 4kg,ale zastanawiaja sie czy moga przy granicznej wartosci wywolywac,wiec czeka mnie kolejne usg. A i ja zastanawiam sie czy przy takiej wartosci lepiej SN czy CC.

A ja dalej sama niewiem heheh. Co dzien inny pomysł mam. Zaspa albo wojewódzki ;-) gdzie powiezie mnie mąż tam będę.
Zaliczylam dzis 2razy wejscie po schodach do domu na 9pietro. Brzuch spina sie na chwile ale razem z zadyszka przechodzi i spięcie. Chcial bym juz urodzic. Kuuuurde co za uparciuch mały.
Anna no a jak u ciebie? Obserwują narazie Was? cos mówią kiedy cięcie? Czy Sn?

Jakby spokojniej,patologia pustoszeje,na IP nie ma tloku,wiec chyba i na poloznictwie nie jest tragicznie.
A Ty nie zdecydowalas sie na wojewodzki?

Dziewczyny ja dalej w 2paku cos ten mój syneczek nie chce wyjsć. Bok mi nogami wywala strasznie! cisnie niesamowicie na pęcherz, ,ało miejsca ma napewno a siedzi twardoooo :-((

Dzis termin ma Marlen ciekawe jak u niej bo długo sie nie odzywa :-)

Ania masz wgląd albo podsłuch jak tam na porodówce na Zaspie? Oddział pełny poporodowy?

Inne tematy z forum

Dieta cukrzycowa- co jeść? (20 odpowiedzi)

dostałam od lekarza zalecenia: - żadnych cukrów, słodyczy, miodu, dżemów - bez węglowodanów...

ile potrafi wasze dziecko? 3 latka... (19 odpowiedzi)

Nasz Filip we wrzesniu skonczy 3 latka. Ale jego rowiesnicy w lipca i sierpnia potrafia duzo...

Ręczniki... Gdzie warto kupić aby nie zbankrutować? (22 odpowiedzi)

Witam, czeka mnie wymiana ręczników... no dobre z 10 sztuk. Poprzednie były z ikea i polskiej...