mamy lipcowo - sierpniowe 2017 (2)

Zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Larisa poproszę dane na pszczoola@gmail.com. Jak chcesz się spotkać na miejscu, to wyślij nr telefonu, będziemy się szukać :) Jak wyślę Twoje dane, to od razu dam znać i będziesz mogła się zarejestrować.

U mnie też zimowa kurtka się kończy :( Mam +4,5kg i całkiem niemały brzuch.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja ogólnie ma, wrażenie, ze w nic nie wchodzę. Ubrania z poprzedniej ciazy wiszą. A te normalne za ciasne. Moja waga mnie przeraża. Mam już 5 kg na plusie i problemy z cerą.

Dokładnie. Ja za chwilę też się nie zapne w zimową. A wiosenna ciążowa już czeka :)

Heh jeśli już mowa o zimowych kurtkach to daje swojej jeszcze max 3 tygodnie i się nie zasunę w niej :) brzuch mi znienacka wyskoczył ;) Także również wyglądam wiosny

Tez wyczekuje tej wiosny :-( mam ochotę wyprać ciepła kurtke i schować ja głęboko, nie mówiąc o kozakach ehh
No i moglybyśmy juz pomyśleć o jakimś spotkaniu :-)

Karola a z czego się bierźe taka kolka? Akurat w ciąży?

Pszczoła to ja jednak idę na warsztaty, na jaki adres wysłać Ci info? :)
Dziewczyny gdzie ta wiooooosna???? :):):)

Super, tez marzy mi sie praca z domu:-) moze bwdzie czas na zmiany po macierzyńskim:-)

Larisa czekam na informacje :)

Ja jeszcze kończę jedno zlecenie, ale już kolejne odrzucam. Jak córka skończyła 1,5 roku, to zaczęłam pracować w domu i tak już zostało. Teraz mam tak po ok 1h pracy dziennie, więc już można powiedzieć, że mam wolne :) Widzę u siebie braki w logicznym myśleniu w trakcie ciąży, więc lepiej sobie odpocząć przez ten czas, bo można narobić bałaganu :)

To fajnie dziewczyny:-) Ogolnie duzo Was chyba z Gdańska:-) wiec ja jak cos bede chetna na majowy soczek:-) z pruszcza to chwika i będę, o ike bedziemy w zdrowiu. Ja mam jazdy zwiazane z ta kolka nerkowa, caly czas o niej myślę. Choc w poprzedniej ciazy nie mialam, tylko 6 m-cy po porodzie, ale bylo to cos okropnego:-( :-( :-(

Ja jestem na L4 prawie od początku ciąży. Dr kazała mi przed świętami odpocząć i w sumie teraz już nawet nie pyta czy chce zwolnienie tylko od razu wystawia. W sumie to nie narzekam mimo że większość czasu pracowałam w domu ale córa do przedszkola nie chodzi więc ciężko czasem było to pogodzić. Teraz przynajmniej poświęcam jej cały czas bo potem będzie musiała się mną dzielić ;-)

Pszczoła, ja najprawdopodobniej pójdę ale tego dnia mam też dentystę z synkiem więc muszę zobaczyć czy uda mi się przełożyć. Dam znać jutro :)

Karola ja już jestem na zwolnieniu od początku roku. Nie planowałam tak szybko ale trafił mi się pewien incydent i Pani dr trochę postawiła mnie przed faktem dokonanym z tym zwolnieniem. Z resztą od początku mnie na nie namawiała. No i w sumie się cieszę. W pracy nie było z tym żadnego problemu a praca sama w sobie mocno stresująca więc może i dobrze się stało :)

Ja bylam na takich warsztatach w pierwszej ciazy, fajna sprawa:-) teraz tez bym poszla ale jeszcze pracuję. Zqstanawiam sie kiedy pojsc na zwolnienie. Duzo z Was pracuje? Moze uda nam sie kiedys spotkac na jakins spacerku, jak bedzie cieplo i jak duzo z nas bedzie na zwolnieniu:-)

No i witam nowe forumki :)

Pszczoła teraz widzę, że napisałaś, że w Scandic :)
Kusi mnie bo jest kilka tematów, które mnie interesują - zwłaszcza przechowywanie krwi pępowinowej i szczepienia.

Pszczoła a gdzie konkretnie te warsztaty? byłaś już? Warto? :)

Ja też się wybieram na te warsztaty:)

nie udało mi się zalogować,
witajcie, mam na imię Marysia, 29 lat, z Gdańska, termin na 8 lipca:) pozdrawiam

witajcie, mam na imię Marysia, 29 lat, z Gdańska, termin na 8 lipca:) pozdrawiam

Niestety nie, chodzi konkretnie o te warsztaty w Gdańsku.

Inne tematy z forum

włosy i paznokcie u dziecka (7 odpowiedzi)

Coreczka od jakiegoś czasu gubi włoski, wydaje mi sie że jest to duża ilość. Zauważyłam również...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Wycieczka w przedszkolu (41 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...