mamy lipcowo - sierpniowe 2017 (2)

Zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Larisa poproszę dane na pszczoola@gmail.com. Jak chcesz się spotkać na miejscu, to wyślij nr telefonu, będziemy się szukać :) Jak wyślę Twoje dane, to od razu dam znać i będziesz mogła się zarejestrować.

U mnie też zimowa kurtka się kończy :( Mam +4,5kg i całkiem niemały brzuch.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja ogólnie ma, wrażenie, ze w nic nie wchodzę. Ubrania z poprzedniej ciazy wiszą. A te normalne za ciasne. Moja waga mnie przeraża. Mam już 5 kg na plusie i problemy z cerą.

Dokładnie. Ja za chwilę też się nie zapne w zimową. A wiosenna ciążowa już czeka :)

Heh jeśli już mowa o zimowych kurtkach to daje swojej jeszcze max 3 tygodnie i się nie zasunę w niej :) brzuch mi znienacka wyskoczył ;) Także również wyglądam wiosny

Tez wyczekuje tej wiosny :-( mam ochotę wyprać ciepła kurtke i schować ja głęboko, nie mówiąc o kozakach ehh
No i moglybyśmy juz pomyśleć o jakimś spotkaniu :-)

Karola a z czego się bierźe taka kolka? Akurat w ciąży?

Pszczoła to ja jednak idę na warsztaty, na jaki adres wysłać Ci info? :)
Dziewczyny gdzie ta wiooooosna???? :):):)

Super, tez marzy mi sie praca z domu:-) moze bwdzie czas na zmiany po macierzyńskim:-)

Larisa czekam na informacje :)

Ja jeszcze kończę jedno zlecenie, ale już kolejne odrzucam. Jak córka skończyła 1,5 roku, to zaczęłam pracować w domu i tak już zostało. Teraz mam tak po ok 1h pracy dziennie, więc już można powiedzieć, że mam wolne :) Widzę u siebie braki w logicznym myśleniu w trakcie ciąży, więc lepiej sobie odpocząć przez ten czas, bo można narobić bałaganu :)

To fajnie dziewczyny:-) Ogolnie duzo Was chyba z Gdańska:-) wiec ja jak cos bede chetna na majowy soczek:-) z pruszcza to chwika i będę, o ike bedziemy w zdrowiu. Ja mam jazdy zwiazane z ta kolka nerkowa, caly czas o niej myślę. Choc w poprzedniej ciazy nie mialam, tylko 6 m-cy po porodzie, ale bylo to cos okropnego:-( :-( :-(

Ja jestem na L4 prawie od początku ciąży. Dr kazała mi przed świętami odpocząć i w sumie teraz już nawet nie pyta czy chce zwolnienie tylko od razu wystawia. W sumie to nie narzekam mimo że większość czasu pracowałam w domu ale córa do przedszkola nie chodzi więc ciężko czasem było to pogodzić. Teraz przynajmniej poświęcam jej cały czas bo potem będzie musiała się mną dzielić ;-)

Pszczoła, ja najprawdopodobniej pójdę ale tego dnia mam też dentystę z synkiem więc muszę zobaczyć czy uda mi się przełożyć. Dam znać jutro :)

Karola ja już jestem na zwolnieniu od początku roku. Nie planowałam tak szybko ale trafił mi się pewien incydent i Pani dr trochę postawiła mnie przed faktem dokonanym z tym zwolnieniem. Z resztą od początku mnie na nie namawiała. No i w sumie się cieszę. W pracy nie było z tym żadnego problemu a praca sama w sobie mocno stresująca więc może i dobrze się stało :)

Ja bylam na takich warsztatach w pierwszej ciazy, fajna sprawa:-) teraz tez bym poszla ale jeszcze pracuję. Zqstanawiam sie kiedy pojsc na zwolnienie. Duzo z Was pracuje? Moze uda nam sie kiedys spotkac na jakins spacerku, jak bedzie cieplo i jak duzo z nas bedzie na zwolnieniu:-)

No i witam nowe forumki :)

Pszczoła teraz widzę, że napisałaś, że w Scandic :)
Kusi mnie bo jest kilka tematów, które mnie interesują - zwłaszcza przechowywanie krwi pępowinowej i szczepienia.

Pszczoła a gdzie konkretnie te warsztaty? byłaś już? Warto? :)

Ja też się wybieram na te warsztaty:)

nie udało mi się zalogować,
witajcie, mam na imię Marysia, 29 lat, z Gdańska, termin na 8 lipca:) pozdrawiam

witajcie, mam na imię Marysia, 29 lat, z Gdańska, termin na 8 lipca:) pozdrawiam

Niestety nie, chodzi konkretnie o te warsztaty w Gdańsku.

Inne tematy z forum

Jaki projekt i za ile? (65 odpowiedzi)

jakie macie projekty domów i mniej więcej ile kosztowały? Mam kolejny pomysł i juz nie w temacie...

Życie w Anglii- jak to teraz wygląda ? (61 odpowiedzi)

Mam pytanie do forumek, które postanowiły wyprowadzić się z naszego pięknego Kraju i żyją w...

Prosty przepis na ciasta :))) (107 odpowiedzi)

Dziewczyny nie mam zupełnie zdolności jeśli chodzi o pieczenie ciast :((( Może znacie jakieś...