mamy listopadowo- grudniowe cz 3

Listopad
Gagata 8.11
MamaMalejM 10.11
onaa156 13.11 córka
Madlenn69 13.11
zlota 13.11
ewelkaet 14.11
styczniowka82 15.11
Karotka 16.11
wiolka210 17/21.11 synek
Agam205 22.11
Dimis 19/22.11

Grudzień
cytrynowa 1.12
Chocolate 4.12
mamma(mia) 6.12
dorotek 6.12
alicjja73 10.12
victoria221 10.12
Jun87 12.12
iwonus.p 14.12
Oleczkaa 15.12
zosiasamosia 23.12
Juditt 26.12
anesia 26.12
Inka.ja 27.12
Ewkaa 27.12
Kajtka 28.12
slythia 28.12
Nina80 30.12

zgodnie z sugestią prosze nowy wątek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: mamy listopadowo- grudniowe cz 3

ciesze sie ze u Was wszystko ok z dzidziusiami ;)

po 9 bylam w sklepie tylko chwile i juz taki skwar ze masakra, jak dla mnie az za bardzo...

Ja po wczorajszej wizycie, malutka waży prawie 500gr, wszystko jest ok a termin wychodzi po raz kolejny na 10.11. MAła tak się ruszała że ciężko było cokolwiek zmierzyć, ale w końcu pani doktor zobaczyła co miała i jestem znowu na jakiś czas spokojna. Wyniki mam bardzo dobre więc oprócz leków na tarczycę nic nie przyjmuję.

Na kolejne usg pójdę znowu do dr Doeringa, tak jak się z nim umówiłam około 26-28 tydz.

Pogoda cudowna w końcu się doczekałam oby pozostała jak najdłużej.

Zakończyłam szkołę rodzenia ale na gimnastykę mam zamiar chodzić jak długo się da.

Hej dziewczyny;)

Ale pieeeekna dziś pogoda:) Aż sie wstać chciało bardziej rano:)

My cały weekend rodzinnie - rocznica ślubu brata:)

A wam życzę uśmiechniętego i słonecznego całego weekendu:)))

Ja chodzilam do dr Lapinskiej w 1 ciazy i owszem, bylam zadowolona z podejscia, ale jak na koszt wizyty to sprzet strasznie slaby, chodzac do niej musialam robic usg genetyczne prywatnie gdzies indziej...mijalo sie z celem a teraz chodze na nfz a na usg genetyczne chodze prywatnie, czekam na podpowiedz u kogo zrobic wlasnie polowkowe:)))??

Hejjj! Widzę, ze sporo z Was chodzi prywatnie. Moze ktoś coś powiedziec na temat dr. Jaroslawa Olszewskiego? We wrześniu bede na wakacjach w Polsce i polecono mi go na usg 3D, podobno ma dobry sprzęt. Druga sprawa to czy z 22tc warto wydawać kasę na tego typu usg? Pozdrawiam

hejka, w końcu super pogoda. Wczoraj umierałam z mega bólu głowy, na szczęście dzisiaj ok. Maraton spacerowy z córcią zaliczony.Niestety już mam anemię, także czas na witaminki.
Jak tam u was?
Martwię się troszkę bo już tak fajnie czułam ruchy kropka a teraz cisza...i się stresuję. Na szczęście we wtorek lekarz. A któraś z was też tak miała???

image
image

Hej. Ewka, to troszke mnie zasmuciłaś :|. Ja na wszystkie wizyty chodziłam sama, w zasadzie u dr, lapinskiej bylam 2 razy i raz w invicta. W invicta chyba z 15 minut oglądałam dzidziolka, bylo to tak fajne. No, a teraz umowilam sie do lapinskiej, bo maz w domu i chcialby zobaczyć maluszka. Będzie trochę przykro, gdy zapłacę jej 150 zl, a ona nie raczy pokazać mi bobasa, nawet po to, aby zmierzyć, zważyć itp. Trudno, nie wyjdę z gabinetu, dopoki nie poświęci nawet 2-3 minut na usg.

Ja też się słabo czuję :-/... jeszcze robię w pracy na dwa etaty i już nie mogę doczekać się końca pracy i weekendu

Hej laski;)

U mnie dalej sprzątająco :) ale pogoda się poprawia więc super:)

Co do linka - zdecydowanie popieram autorkę listu. Może nie jestem na tym etapie że trzeba mi miejsca ustępować/przepuszczać w kolejce - ale są dni kiedy faktycznie czuje się średnio i byłabym wdzięczna za trochę zrozumienia.
Zdarzyło mi się już jednak, że ktoś ustąpił mi miejsca w kolejce skm więc są jeszcze mili ludzie:)

http://dziecko.trojmiasto.pl/Co-z-zyczliwoscia-dla-kobiet-w-ciazy-n81271.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciśnienie spada... mnie też głowa już zaczęła boleć :(

Ewkaa szkoda, że się wam malucha nie udało podejrzeć, też bym pewnie nie wytrzymała ;)

Na was też tak ta pogoda działa? Od rana mnie głowa boli, słabo mi i duszno...
Ale wychodzimy dzisiaj mimo choroby synka na rocznicową kolacje, już się nie mogę doczekać :)

Czesc Dziewczynki, bylam wczoraj na wizycie kontrolnej u dr Lapinskiej. Nastawilismy sie, ze zobaczymy Brzdaca...a tu klops. Dr stwierdzila, ze usg robi sie 3 razy w ciazy i teraz tylko sprawdzila czy serduszko bije. Ciesze sie, ze wszystko ok...ale mam niedosyt:-) Chyba umowie sie gdzies na 3d, bo nie wytrzymam do polowkowego w 22 tyg. To jeszcze tyle czasu...Poza tym u dr Lapinskiej jest starszy sprzet, jak sprawdzala wczoraj serduszko to mialam 5 sek zeby spojrzec na Malenstwo-jednak niewiele bylo widac. Zycze Wam spokojnego dnia.

Witam :)
Poszłam dziś porobić badania z krwi - cyto, toxo, różyczka, hiv, itp. Za komplet zapłaciłam ponad 300 zł :/
Zakładamy karnisze w mieszkaniu i jest taki bałagan, że hej! Nawet nie chce mi się sprzątać

Listopad
Gagata 8.11 - z przesunięcie ostatnio na 3/11 -chłopiec - Zaspa
Gosia9 8.11
MamaMalejM 10.11
onaa156 13.11 córka
Madlenn69 13.11
zlota 13.11
ewelkaet 14.11
styczniowka82 15.11
Karotka 16.11
wiolka210 17/21.11 synek
Agam205 14/22.11 córka/zaspa
Dimis 19/22.11 córka

Grudzień
Takaja_84 (-cytrynowa) 1.12
Chocolate 4.12
mamma(mia) 6.12
dorotek 6.12
alicjja73 10.12
victoria221 10.12
Jun87 10.12 córka/ Redłowo
iwonus.p 14.12
Oleczkaa 15.12
zosiasamosia 23.12
Juditt 26.12
anesia 26.12
Inka.ja 27.12
Ewkaa 27.12
Kajtka 28.12
slythia 28.12
Nina80 30.12

Hello kobiety jakos własnie cicho dziś
zaraz koniec dnia pracowego i mozna isc poodpoczywac
MIłego dzionka

Jaki tu spokój dziś..:)

Ja od rana lekkie sprzątanie połączone z gotowaniem. Przed ciążą bardzo lubiłam gotować (oczywiście w miarę możliwości czasowych), na jej początku wręcz przeciwnie a teraz znowu wraca mi chęć do pichcenia :))))

Dzięki! Jak w weekend wysprzątałam całe mieszkanie to też potem leżałam plackiem... nie wolno nam się przepracowywać :)

Gosia super:)

ja się dzisiaj napracowałam i teraz brzuch mnie boli:(

Gosia - gratulacje:))))

Duży chłopak rośnie:)))!I następnej zazdroszczę wiedzy ;p!

Dziewczyny ja już po usg połówkowym. Baby BOY, cały i zdrowy, waży 460g i mierzy 19 cm :) Mąż szczęśliwy a ja żądam diamentów ;)

Inne tematy z forum

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

Mój pies ugryzł moje dziecko (32 odpowiedzi)

Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go z Ciapkowa, jest...