apteka gemini-odbior

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
zalezy mi na opinii osob ktore robia zakupy przez net w tej aptece i odbieraja osobiscie, jakie macie doswiadczenia z tą apteką? obiło mi się o uszy , że sa problemy z odbiorem,tj. długie oczekiwanie na realizację zamówienia(nawet kilka tyg)...czy w samej aptece sa dlugie kolejki przy odbiorze, która na terenie Gdanska działa najsprawniej
nie ukrywam ,ze niskie ceny zachęcają
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: apteka gemini-odbior

ja zamawiałam dwa razy, kilka m-cy temu-odbiór był po około tygodniu -apteka pruszcz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czesto zamawiam w Gemini, bo ceny mają bardzo konkurencyjne. Najszybciej zamówienie jest realizowane, gdy wybierzesz odbiór w ich siedzibie na ul. Trzy Lipy. Najczęściej odbiór jest na drugi dzień, góra 2 dni (zależy do której godz. złożysz zamówienie). Osobne okienko do odbioru zamówień internetowych. Kiedyś wybrałam odbiór na Przymorzu i czekałam 3-4 dni.

Ja bardzo często robię zakupy w internetowej gemini i zawsze jestem bardzo zadowolona. Mają bardzo dobre ceny a odbiór jest zazwyczaj na drugi dzień- o ile w dniu zamówienia zrobi się płatność przelewem i chce się odebrać na Morenie ul. Trzy Lipy 3. Odbiór w pozostałych aptekach w Gdańsku jest możliwy jeśli kwota za zamówione towary wynosi powyżej 150zł. Odbierałam tak dwa razy na Obrońców Wybrzeża i czekałam ok. dwóch dni.
Zawsze informują mailem i smsem, że zamówienie czeka na odbiór.
Polecam aptekę, mają duży wybór, mam w domu niemowlę i większość potrzebnych rzeczy właśnie tam zamawiam.
Mam nadzieję, że pomogłam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie miałam jak dotąd problemów z zamówieniami i odbiorem. Robie zakupy przez internet dwa razy w m-cu a mąż odbiera w aptece przy ul. Trzy Lipy. Po zamówieniu czekam max 2 dni na odbiór no i ceny są dużo niższe. Zawsze przychodzi mi sms ze zamowienie czeka na odbior. Dla przykładu maść bepanthen ochronna duże opakowanie w rossmanie 40 zeta a w Gemini 25
Polecam zakupy w tej aptece

Ja też polecam. Głównie kupuję mm. Odbieram na Obrońców Wybrzeża. Z reguły czekam 2 dni. No i ceny dużo niższe

W Pruszczu czeka się 3-5 dni na realizacje zamówienia. Ja zawsze jestem bardzo zadowolona. Polecam

przy opłacaniu zamówienia jest wzmianka , że jeżeli nie zapłaci się tego samego dnia (czy nawet od razu ) to termin realizacji się wydłuży do kilkunastu dni .

też jestem mega zadowolona z zakupów w tej aptece, puszka mleka kosztuje 10 zł mniej niż np w Rossmannie! ogromna oszczędność. Leki też są dużo tańsze (np witaminy ciążowe były tańsze o 13 zł od kupionych w innej aptece).
Na odbiór w Pruszczu zawsze się dość długo czekało, więc teraz odbieram w tej aptece przy Trzech Lipach, odbiór jest zazwyczaj na drugi dzień, osobne okienko sprawia, że nie ma jakichś straszliwych kolejek. Polecam w 100%

dziękuję wam bardzo za opinie, przekonalyscie mnie ostatecznie

a mozecie polecic tam jakies leki, kosmetyki w szczegolnie dobrych cenach?

ja zawsze kupuję sól fizjologiczną 100szt.(w aptece osiedlowej dużo drożej na sztuki), syropy, które się w domu kończą typu paracetamol, ibufen, mucosolvan, sambucol itp. ostatnio odkryłam, że mają tańsze rękawiczki jednorazowe, których używam np. do sprzątania. wiem, że dobra cena na tran i kosmetyki, chociaż ja nie kupuję.
zawsze powiadamiają mailem i smsem o odbiorze. fajnie, że nie trzeba czekać w kolejce (ul. Trzy Lipy 3), bo mają oddzielne okienko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

zamawiam i na drugi dzień dzień odbieram w głównej siedzibie na trzy lipy; jest osobne okienko do odbiorów internetowych; jak zamawiam w weekend odbiór jest w pon góra wtorek, zależy o której złożę zamówienie. Polecam, niskie ceny, nigdy nie miałam żadnych problemów!

http://www.aptekagemini.pl/search?st_search%5Bsearch%5D=kallos&st_search%5Band_search%5D=1&st_search%5Bdetail%5D=
ja zawsze zamawiam kosmetyki do włosów firmy kallos fajne ceny i duże opakowania, przy okazji tez tak jak pani powyżej syropy itp. co przeważnie przy dzieciach chce mieć w domu

Inne tematy z forum

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...