Krzysztof - ocena (1) Bardzo szybka i profesjonalna naprawa laptopa pomimo, że dzień świąteczny. W... Krzysztof Ania - ocena (1) polecam. za wykonaną usługę (usługa- komputer przestał działać) wystawiłam... Ania With - ocena (1) Super profesjonalizm, na czas zgodnie z umową. Zdecydowanie polecam. With
Adrian - ocena (2) Co tu dużo mówić. Profesjonalista. Szybka i sprawna usługa. Polecam bardzo... Adrian Tobiasz - ocena (1) Pan Bartek bardzo uczciwy, przez pomyłkę chciałem dać 200 zł więcej ale miły... Tobiasz Andrzej Marciniak - ocena (1) Polecam z całego serca. Gdy laptop odmówił posłuszeństwa zadzwoniłem i po... Andrzej Marciniak Michał Osiecki - ocena (1) R-E-W-E-L-A-C-J-A !! Miły Pan przyjął mój komputer do naprawy po godzinach... Michał Osiecki Jerzy Sopot - ocena (1) Wysokiej klasy profesjonalista godny polecenia .Usterkę laptopa usunął szybko... Jerzy Sopot Mikołaj - ocena (1) Szybka, profesjonalna obsługa. Pan Bartek bardzo sympatyczny, wszystko bardzo... Mikołaj ab - ocena (1) szybko, sprawnie, profesjonalnie, bardzo dobry kontakt telefoniczny :-) ab K - ocena (1) Bardzo dobre opinie na internecie zachęciły mnie do oddania laptopa do... K Ryszard - ocena (1) Pań Bartek jest super. Zrobił więcej niż było umówione i uratował mój... Ryszard Barbara - ocena (1) Naprawa w ekspresowym tempie. P. Bartek był u mnie niespełna dwie godziny po... Barbara Justyna - opinia (1) Usługa wykonana ekspresowo, w dodatku z dojazdem do klienta. P. Bartek... Justyna Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam. Pomoc w różnych problemach ze sprzętem została udzielona... Agnieszka Jacek - opinia (1) Bardzo szybko usunięta usterka, polecam ! Jacek Robert - opinia (1) Po wcześniejszym złym zdiagnozowaniu problemu innego "specjalisty". Pan... Robert ElżbietKa - opinia (1) Bardzo polecam Pana Bartosza! Pomógł mi uporać się z problemem, kiedy sama... ElżbietKa Monika Sopot - opinia (1) sprawa była baaardzo trudna do rozwiązania , dawałam 50 do 50 że się uda,... Monika Sopot Julia - opinia (2) Bardzo szybka obsługa i odpowiedzialna osoba. Naprawił nie ładujący się... Julia