Patrycja - opinia (1) Bardzo miły i sympatyczny,sprawę załatwił szybko,profesjonalnie i skutecznie.... Patrycja Roman z Wrzeszcza - opinia (1) Profesjonalna obsługa, szybka reakcja na zgłoszenie. W trakcie czynności... Roman z Wrzeszcza Marek - opinia (1) Sprawny i łatwy kontakt, profesjonalna obsługa, szybki czas naprawy. Polecam. Marek
Jacek z Przymorza. - opinia (1) Dołączam do grona pozostałych zadowolonych klientów. Profesjonalizm pod... Jacek z Przymorza. Jacek z Przymorza. - opinia (1) Dołączam swoją opinię do grona pozostałych zadowolonych klientów. We... Jacek z Przymorza. Hazwerk - opinia (1) Jak zawsze profesjonalnie i szybko. I tak już od 2 lat. Wiem ,że mogę na nich... Hazwerk Marzena - opinia (1) Polecam szybko sprawnie ,profesjonalnie. Kontakt z serwisem w póżnych... Marzena Iwona - opinia (1) Jestem niezwykle zadowolona z usług firmy bITbackup. Problem został... Iwona Asia - opinia (1) Bardzo pozytywnie oceniam serwis. Laptop uratowany. Pan Bartek bardzo... Asia Alek - opinia (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony sumiennością , rzetelnością i... Alek Agata - opinia (1) Pan Bartek odebrał ode mnie laptop, ponieważ sama nie mogłam go dostarczyć.... Agata M3 - opinia (1) Polecam w 100%, Pan Bartek dokonuje niemożliwego w przystępnej cenie z... M3 Adam - opinia (1) Profesjonalizm, terminowość, uczciwość. Adam Anna - opinia (1) Bardzo polecam p.Bartka za szybka i sprawna pomoc w odzyskaniu hasła do... Anna Hanna - opinia (1) Sprawnie i szybko a co najważniejsze skutecznie!!! Polecam bardzo! to będzie... Hanna Dariusz - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu , serdecznie polecam. Dariusz Godny polecenia informatyk (1) Z czystym sumieniem polecam p. Bartka. Pomoc uzyskałam od ręki, a problem z... Maja Bardzo polecam (1) Polecam bardzo serdecznie, szybki kontakt w dogodnych godzinach i trafna... Martyna Guderskiego Gdansk (1) Rewelacja Pan Bartek szybko i solidnie rozwiazal problem.Fachowiec godny... Robert polecam! (1) Fachowa i rzetelna pomoc ze strony Pana Bartosza, szybki i łatwy kontakt w... Mateusz