Pomoc pierwsza klasa!!! (1) Bardzo dobry kontakt z Panem Bartoszem, miła, szybka, rzetelna obsługa i... Aga Znakomity serwis (1) Pan Bartosz uratował mi "życie" przy problemach z komputerem. Fachowe porady,... Mariusz Profesjonalisci (1) Fachowo i rzetelnie. Problem z laptopem, który stanowił dla mnie nie lada... Dorota
są naprawdę świetni (1) serwis oceniam na najwyższym poziomie, ceny niskie, miła usługa w każdej... rafi Przymorze Polecam!! (1) Usługa wymiany dysku wykonana w tempie ekspresowym, mimo weekendu. Bardzo... Aga POLECAM (1) W pt o 22 zgloszenie awarii. W sobote- laptop oddany do naprawy w niedziele... Laptop Niezawodna firma (1) Mimo zajętego numeru telefonu pracownik oddzwonił po pewnym czasie i... Władek Nowy system w zawirusowanym laptopie (1) Bardzo fajna, sprawna pomoc za rozsądną cenę. Biorąc pod uwagę ,że laptop... Krzysiek Gorąco polecam!! (1) Naprawdę szybka diagnoza i tania naprawa. Bardzo dobry kontakt telefoniczny.... Patrycja Naprawa laptopa (1) Super szybka ocena i wyszukanie problemu,naprawa w tym samym dniu:) Tanio. wrzeszczanin REWELACJA!!! (1) Szybki czas reakcji, cena rozsądna, lapek sprawny! W. PROFESJONALIŚCI ! (1) Mój komputer odmówił współpracy zadzwoniłam do firmy Back-up i zostałam... Magda Pomoc przy zepsutym zawiasie (1) Szybka i skuteczna naprawa zepsutego zawiasu w komputerze. Miła obsługa,... Marta POLECAM! (1) 2dni składania kompa i problem z systemem..ostatnia deska ratunku SERWIS... big B Polecam (1) Mam w biurze projektowym blisko 40 komputerów, panowie z należytą... Justyna POLECAM WSZYSTKIM! (1) Chciałabym podziękować firmie back-up za odzyskanie danych, dla mnie bardzo... Ilona Polecam (1) Do firmy zgłosiłem sie z uszkodzonym laptopem, nie wiedziałem dokładnie co... Michał Polecam firmę! (1) Kompetentni, rzeczowi, profesjonalni. Atrakcyjne ceny, miła obsługa. Z usług... zadowolona klientka polecam (1) szybko, solidnie, przystępne ceny . M Polecam! (1) Jeszcze raz dziękuje. Uratował mi Pan zycie , maz by mnie chyba udusił!... zona