bardzo dobry fryzjer, najlepiej gdynia

dziewczyny, ponieważ potrzebuję bardzo konkretnej stylizacji i ścięcia wg.fotki, szukam dobrej fryzjerki, która będzie wiedziała o co chodzi i nie spapra sprawy......bardzo mi zależy, możecie polecić kogoś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bardzo dobry fryzjer, najlepiej gdynia

albo może ktoraś z was jest fryzjerką:)?

jak mieszkałam w Gdyni chodziłam do "Roberto" na Kamiennej górze. Tam upodobałam sobie jednak nie Roberta - tancerza fryzjera :) ale Jacka. Nigdy nie wyszłam niezadowolona. Moje fryzury może nie były wymyślne, ja natomiast byłam bardzo zadowolona z koloru
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

vertigo gdynia witawa, ale wyłącznie Pan Marek!!! nikt inny niestety jest tak dobry zę terminy na dwa miesiące teraz w czerwcu będzie można się umówic na sierpień ale polecam !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja również polecam Jacka :D Profesjonalista, włosy ścinane na sucho, więc od razu wiadomo jaki będzie efekt, a zaręczam, że super :) Nigdy nie wyszłam niezadowolona, po umyciu w domu włosy wyglądają i układają się tak samo jak po wyjściu od fryzjera. A w międzyczasie można popatrzeć jak tańczy podczas pracy drugi fryzjer - Robert :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jestem zachwycona http://galopujacypancernik.pl/modele-myjni-fryzjerskich/ super fryzjer.

a próbowałaś szukać przez panoramę firm? moja siostra tak znalazła kosmetyczkę i chodzi do niej do dziś. weź sobie wpisz fryzjer i gdynia i powinno ci się pojawić sporo wyników. może będą tam też jakieś opinie, więc sobie będziesz mogła sprawdzić czy ludzie są zadowoleni czy nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

asia, a mozesz podesłać fotkę tej fryzury? Ja jestem fryzjerką i chętnie zobacze co tam masz ciekawego.

Polecam montownie fryzur gdynia.redlowo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja również polecam montownię fryzur a szczególnie panią kasie- szybko, zwięźle i takie ścięcie żę bez problemu się układa w domu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja nie polecam montowni fryzur, nie słuchają klientki i robią wszytsko jak im się podoba - MASAKRA!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokladnie montownia fryzur przereklamowana, tuz przedmoim slubem sprzepirzyli mi wlosy, nawet siedo tego przyznali, ... ale nie umieli poprawić, skasowane 300 zł... MASAKRA!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam fryzjer "Brygida" salonik przy ul. Śląskiej 32, vis-a-vis restauracji Moon. Bardzo miła pani Brygida, która jest mistrzem fryzjerstwa, a robi taniej niż gdzie indziej. Polecam. tel. 692-278-264

Polecam

Ja polecam Galerię Fryzur na Armii Krajowej, byłam u pani Marzeny też ze zdjęciem z czasopisma, ostrzygła bardzo ładnie, tak jak chciałam, do tego miałam farbę, nie byłam pewna do koloru, ale doradzono mi piękny brąz. Na pewno pójdę znowu i polecam serdecznie. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Polecam

ja jestem fryzjerka mój numer 507352382

Re: Polecam

Faktycznie salon na Armii Krajowej jest swietny.Atmosfera bardzo rodzinna.Farba w wykonaniu p.Blanki rowniez okazala sie strzalem w dziesiatke i jestem ogromnie zadowolona.Polecam

Dla manie najlepsze fryzury nawet takie ja mają gwiazdy na zdjęciach w tych kolorowych pismach zrobią w salonie kosmetycznym w Gdyni zobaczcie sobie na ich strone mają tam jeszcze wiele innych zabiegów http://www.kosmetykajolanta.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przed Sylwestrem wybrałam się do salonu La Monique i wyszłam z niego bardzo zadowolona. Nie tylko zrobiłam tam sobie super fryzurkę, ale zdecydowałam się na profesjonalny manicure a nawet zabieg liftingujący!

DolceVitaSalon na Skwer Kościuszki 18 - polecam! fryzjerstwo i obsługa klienta na wysokim poziomie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Beauty Spot to jest fajne miejsce na jakieś lepsze upięcie ;) Mają też super kosmetyczkę do której chodzę od jakiegoś czasu, dlatego ja osobiście to miejsce uwielbiam :)

Zgadzam się w 100% z Anitą! Moja zona i ja również korzystamy z usług salonu Dolce Vita Salon. Zawsze wychodzę zadowolony. Wysoki poziom obsługi, Polecam!

Zdecydowanie Monika z Twój Mobilny Fryzjer. Tak profesjonalnych, dokładnych, słuchających klientek to ze świecą szukać w tych czasach! https://twojmobilnyfryzjer.pl/

A jak jest teraz z terminami do fryzjerów?

Polecam fryzjerki z salonu Dolce Vita Eksperci Urody - to najlepszy salon w całej Gdyni.

W Gdańsku na Srebrnej 16 Pani Elwira ma swoje stoisko. Super fryzjerka z fantazją, która świetnie potrafi doradzić. Proponuję zadzwonić i umówić się na wizytę tel. 694 665 333.

może zainteresuje Cię oferta fryzjera http://www.mlsalon.pl dużo czytałam dobrego.

Czy wejście do tego biznesu wymaga tego wszystkiego - https://www.wyposazenie-salonu-fryzjerskiego.pl/ ?
Na jakie rozwiązania u siebie stawiacie, co robi szczególną różnicę?
Ile trwało wejście na rynek? Podzielcie się info ;-)

I jeszcze to - https://www.wyposazenie-salonu-fryzjerskiego.pl/category/urzadzenia-fryzjerskie
Jakość rozwiązań jest kluczowa. Bez zwracania na to uwagi, cudów nie będzie.
To jest kluczowe.

Inne tematy z forum

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?

kosmetyki naturalne (11 odpowiedzi)

Jeśli jesteście zainteresowia kupnem kosmetyków naturalnych bardzo polecam...

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...