dziewczyny, ponieważ potrzebuję bardzo konkretnej stylizacji i ścięcia wg.fotki, szukam dobrej fryzjerki, która będzie wiedziała o co chodzi i nie spapra sprawy......bardzo mi zależy, możecie polecić kogoś?
jak mieszkałam w Gdyni chodziłam do "Roberto" na Kamiennej górze. Tam upodobałam sobie jednak nie Roberta - tancerza fryzjera :) ale Jacka. Nigdy nie wyszłam niezadowolona. Moje fryzury może nie były wymyślne, ja natomiast byłam bardzo zadowolona z koloru
vertigo gdynia witawa, ale wyłącznie Pan Marek!!! nikt inny niestety jest tak dobry zę terminy na dwa miesiące teraz w czerwcu będzie można się umówic na sierpień ale polecam !
Ja również polecam Jacka :D Profesjonalista, włosy ścinane na sucho, więc od razu wiadomo jaki będzie efekt, a zaręczam, że super :) Nigdy nie wyszłam niezadowolona, po umyciu w domu włosy wyglądają i układają się tak samo jak po wyjściu od fryzjera. A w międzyczasie można popatrzeć jak tańczy podczas pracy drugi fryzjer - Robert :)
a próbowałaś szukać przez panoramę firm? moja siostra tak znalazła kosmetyczkę i chodzi do niej do dziś. weź sobie wpisz fryzjer i gdynia i powinno ci się pojawić sporo wyników. może będą tam też jakieś opinie, więc sobie będziesz mogła sprawdzić czy ludzie są zadowoleni czy nie.
dokladnie montownia fryzur przereklamowana, tuz przedmoim slubem sprzepirzyli mi wlosy, nawet siedo tego przyznali, ... ale nie umieli poprawić, skasowane 300 zł... MASAKRA!!!
Polecam fryzjer "Brygida" salonik przy ul. Śląskiej 32, vis-a-vis restauracji Moon. Bardzo miła pani Brygida, która jest mistrzem fryzjerstwa, a robi taniej niż gdzie indziej. Polecam. tel. 692-278-264
Ja polecam Galerię Fryzur na Armii Krajowej, byłam u pani Marzeny też ze zdjęciem z czasopisma, ostrzygła bardzo ładnie, tak jak chciałam, do tego miałam farbę, nie byłam pewna do koloru, ale doradzono mi piękny brąz. Na pewno pójdę znowu i polecam serdecznie. :)
Faktycznie salon na Armii Krajowej jest swietny.Atmosfera bardzo rodzinna.Farba w wykonaniu p.Blanki rowniez okazala sie strzalem w dziesiatke i jestem ogromnie zadowolona.Polecam
Dla manie najlepsze fryzury nawet takie ja mają gwiazdy na zdjęciach w tych kolorowych pismach zrobią w salonie kosmetycznym w Gdyni zobaczcie sobie na ich strone mają tam jeszcze wiele innych zabiegów http://www.kosmetykajolanta.pl
Przed Sylwestrem wybrałam się do salonu La Monique i wyszłam z niego bardzo zadowolona. Nie tylko zrobiłam tam sobie super fryzurkę, ale zdecydowałam się na profesjonalny manicure a nawet zabieg liftingujący!
Beauty Spot to jest fajne miejsce na jakieś lepsze upięcie ;) Mają też super kosmetyczkę do której chodzę od jakiegoś czasu, dlatego ja osobiście to miejsce uwielbiam :)
Zgadzam się w 100% z Anitą! Moja zona i ja również korzystamy z usług salonu Dolce Vita Salon. Zawsze wychodzę zadowolony. Wysoki poziom obsługi, Polecam!
Zdecydowanie Monika z Twój Mobilny Fryzjer. Tak profesjonalnych, dokładnych, słuchających klientek to ze świecą szukać w tych czasach! https://twojmobilnyfryzjer.pl/
W Gdańsku na Srebrnej 16 Pani Elwira ma swoje stoisko. Super fryzjerka z fantazją, która świetnie potrafi doradzić. Proponuję zadzwonić i umówić się na wizytę tel. 694 665 333.
Czy wejście do tego biznesu wymaga tego wszystkiego - https://www.wyposazenie-salonu-fryzjerskiego.pl/ ?
Na jakie rozwiązania u siebie stawiacie, co robi szczególną różnicę?
Ile trwało wejście na rynek? Podzielcie się info ;-)