bebiko czy nan

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
ktore lepsze mleczko?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bebiko czy nan

nie wiem które lepsze - ale mój Gabryś dostaje bebiko 1 :)

Mój syn też ma na imię Gabryś i podpasowało mu nan w szpitalu i do tej pory tylko nan je i nic mu się nie dzieje. Ma cztery miesiące. Każde dziecko inaczej reaguje to nie jest powiedziane konkretnie jakie ma jeść tylko on sam wybierze które mu pasuje i po którym nic mu się nie dzieje ☺
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja początkowowolałam bebiko nan jak dla mnie słabo się rozpuszczało, robiły się grudy, ale używam bebilon

Używałam bebilonu na poczatku, bebiko jakoś dziwnie mi się pieniło, przeszłam na nan i pijemy je do tej pory :). Pewnie co osoba to inna opinia :)

Anastazja od samego poczatku jest na nan-do tej pory tyle ze teraz nan junior:) jak dla mnie rewelka:)

nan...

bebiko

mleczko NAN

nie pytaj ktore lepsze,bo kazde dziecko toleruje inne.niestety jest to poligon doswiadczalny na poczatku:/

moja plakala po kazdym.tylko nutramigen jej podpasował,a w 5 miesiacu przeszla na bebiko,innego nie chciala pic.

a mój Marek jak prawdziwy chłop co mu dasz to zje ;)
ja wolę Bebiko 1 niż NAN, jak dla mnie to właśnie NAN się gorzej rozpuszcza i trzeba więcej mleka na porcje, Bebiko - dziecko 2 miesiące 120ml, a przy NAN 150ml. ( ja tam wolę mniejsze butelki ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziecko zje tyle ile bedzie chcialo:D wiadomo ze do 5 miesiaca tez uzywalam mniejszej butelki:P

Nan od samego początku.....wcina jak szalona...zawsze ma ochotę na buteleczkę pysznego mleczka :-)

Julka od 9,5 m-ca pije bebiko, na początku przy przejściu z cyca na butlę próbowałam dać Enfamil ale po nim miała uczulenie. Zostałyśmy przy bebiko

larisa, źle piszesz, ja karmię NAN i dawka dla dziecka 2 i 3 miesięcznego to właśnie 120ml..., dopiero w 4 miesiącu jest 150ml!

a jak bedzie chcialo wypic 150 ml w 3 miesiacu to co?nie dasz a dziecko bedzie wrzeszczalo z glodu?

znam chlopczyka ktory zjadal duzo od urodzenia i nic mu nie jest.taka mial potrzebe i tyle.

narazie nie ma takiej potrzeby, wystarcza 120 ml x 6...

jak dla nas nan, po bebiko wymiotuje , zreszta nie chce tego jesc, jest to jedno z najtanszych produktow i jakos nie mam do niego zaufania, ale jak ktoras z dziewczyn pisala, jest to metoda prob i bledow, bylismy na bebilonie, nie pasowalo, na jeszcze jakims kosmicznie drogim, nie pamietam nazwy tez maly nie chcial jesc, a nan od razu zaskoczyl , teraz jestemsy na juniorze o smaku waniliowym i gdyby mial wypic 5 litrow to by wypil, tak mu smakuje

bebiko ma identyczny skład jak bebilon-po co przepłacac

U nas sprawdziło się Bebiko,mała po Nan miała zaparcia.

u nas po nan zaparcia,a po nanie i bebilonie duszności jakieś dziwne,katar i kaszel dlatego ciągniemy na bebikui jest ok :) żałuję,że od początku nie spróbowałam z nim,a przepraw mieliśmy kilka :/

ciascioo naprawdę myślisz, że po Nan takie sensacje mogły być - kaszel, katar??? Jak to sprawdziłaś?
Ja pytam ponieważ od niedawna daję Nan (z przyzwyczajenia, bo pierwsza córka piła Nan Junior) i walczę z kaszlem u niej, który nie jest infekcyjny no i z jakąś dziwną skórą na dłoniach.

pytałam pediatry o mleko, powiedziała, żeby spróbować nan albo bebilon;

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...