BETA HCG

Właśnie dzisiaj zrobiłam bete i wynik podano mi przez telefon ponieważ strasznie mi na ty zależało-1978.Popadam w panikę bo kilka razy poroniłam.Napiszcie proszę który to moze być tydzień?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: BETA HCG

Ewel wszystko bedzie dobrze:))) a powiedz jakie masz wyniki??? czemu kazala odstawic Ci hormon??

Ewel popieram Hanię! Uszy do góry i nie myśl tyle - wiem że to nie łatwe, ale to na pewno tylko twoja wyobraźnia:) wszystko jest dobrze:))

ewel uszy do góry! ja też niestety miałam przykre historie za sobą i też czasem panikuję, że coś teraz też może być nie tak. To normalne jeśli ma się negatywne wspomnienia czy doświadczenia. Ja też muszę kontrolować tarczycę co 6 tyg. Co prawda na razie dzięki Bogu moja tarczyca produkuje wystarczającą ilość tyroksyny, ale zawsze przed badaniami mam niby "złe przeczucia" czy raczej obawy. Musimy wierzyć, że tym razem będzie dobrze! Jestem więcej jak pewna, że z Twoim maluszkiem wszystko dobrze a twoje złe przeczucia wynikają z poprzednich doświadczeń :) Uszy do góry !!!

Dzięki Asski:))
Aby do środy i wszystko będzie jasne:)Dzisiaj byłam u endokrynologa bo mam bardzo kiepskie wyniki,babka jak je zobaczyła i usłyszała moją historię złapała się za głowę.Kazała odstawić euthyrox bo poprzednia pani doktor jak widać trochę się nie znała:)Kazała leżeć jak najwięcej więc będę musiała zrezygnować z pracy.Obgadam to jeszcze ze swoim lekarzem-ginekologiem.
Nie wiem dlaczego ale mam jakieś złe przeczucia że coś złego się dzieje z moim dzieckiem.
Wiem,marudzę ale zawsze moje przeczucia się sprawdzały:(

Hejka :)
ewel - ja w zeszły wtorek miałam taką jazdę, że napewno coś jest nie tak, że prawie ryczałam - BEZ ŻADNYCH NIEPOKOJĄCYCH OBJAWÓW.
Następnego dnia obudziłam się przeszczęśliwa, a w sobotę tak mnie wydęło, że już nie mogę w dotychczasowych spodniach chodzić (z dnia na dzień), więc w końcu widzę, że mi brzusio rośnie :)
Bóle po bokach mam też od soboty, nie ma co się oszukiwać - DZIECIAKI NAM ROSNĄ I TYLE :))))))
Życzę Wam wszystkim przede wszystkim dużo optymizmu - to napewno dla naszych dzieci najlepsze :))))))))))))))

Ewel normalnie ci pozazdrościłam bolących piersi;) bo ja nie mam żadnych objawów poza rosnącym brzusiem... ;))

najwcześniej po tygodniu. u mnie właśnie po 7 dniach od owu beta wyszła pozytywna. co prawda ledwo powyzej 5 ale za kolejne 2 dni byla juz 200% wyzsza :)

Hej dziewczyny, jestem tu pierwszy raz...
Mam pytanie... tydzień temu poraz pierwszy współżyliśmy bez zabezpieczenia, od wtorku źle się czuje, tzn boli mnie brzuch, jest wzdęty i trudno mi spać na nim bo aż jajniki mnie bolą, jak myślicie mogłam zajść w ciąże?? bardzo bym chciała, kiedy najlepiej zrobić badanie krwi?? Pomóżcie...

Wczoraj to nawet chciałam jechać na pogotowie bo tak się sama nakręciłam że jest cos napewno zle:)W środe się dowiem,muszę wytrzymać!Co ma być to będzie... Piersi mnie bolą a dla mnie to bardzo dobry znak,że jest we mnie nowe życie:)

:) nie przejmuj się, ja też lepsza nie jestem, ale im dalej tym lepiej tzn czuję się pewniej. Choć chyba uczucia całkowitego spokoju to obie długo jeszcze nie zaznamy:) ale z tego co się zorientowałam już zaczynasz niebawem drugi trymestr - najbezpieczniejszy w ciąży.. i na tym się skup:)

dzięki Fiolka:)Tyle razy mi się nie udało,że cokolwiek mnie lekko chociaż zaboli już myślę o najgorszym...
Czasami wydaje mi się że moja psychika powoduje ten ból,wymyśla go sobie:)Wczoraj tam miałam że coś mnie od rana pobolewało a jak tylko przyjechała moja siostra z mężem w odwiedziny to jakby ręką odjął:)Zapomniałam o tym :)MATKA WARIATKA:)

poza tym nie martw się swoją psychiką -ja mam tak samo, jak tylko coś mnie zaboli już analizuję. w ubiegłaś środę poczułam 1wsze szturchnięcie malucha, potem w piątek znowu a potem cisza...dziś znowu poczułam takie pyrknięcie i cale szczęście bo już bym siała panikę. też nie jestem normalna .... albo takie zachowanie to norma w ciąży:)

ewel ja ostatnio pytałam lekarkę o bóle brzucha - powiedziała że "ciągnięcie" "kłucie" po bokach to nic groźnego - normalne w ciąży. Powiedziała mi że ból w dole brzucha, taki jak na okres jest powodem żeby się zgłosić do kontroli.

Czy Was też czasami ćmi brzuch?Wczoraj mnie tak troszkę po bokach bolało i czuję czasami "igiełki".I już mam jazdę:(
Mam chorą psychikę to jest pewne!

ewel - wielkie gratulacje;) będzie dobrze:))

:)))
Jak miło czytać te Wasze posty

Ja mam 14 tydzień :) ciągle mam stracha, ale wierzę że będzie dobrze :)

Pozdrawiam i nadal ściskam kciuki :)

A ja od piątku zaczynam 13:)))

Ja 11 :) Od puiątku też zacznie mi się 12 i jak pomyśle, że do 13 jeszcze tylko 2 tygodnie to też myślę, że to sen! Odliczam dni do końca tego 13 tygodnia :)

12tydzień:)
Czasami myślę że to sen:)

Ewel a w którym ty jesteś teraz tygodniu?

Inne tematy z forum

białe blaty w kuchni (42 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...