BETA HCG

Właśnie dzisiaj zrobiłam bete i wynik podano mi przez telefon ponieważ strasznie mi na ty zależało-1978.Popadam w panikę bo kilka razy poroniłam.Napiszcie proszę który to moze być tydzień?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: BETA HCG

hejka;) już jestem po wizycie i z maluszkiem wszystko ok, jest nawet spory podobno - 23cm, koniec 19tc:) szyja ok, więc się cieszę. ale mam niedoczynność tarczycy , od dziś biorę leki i do endokrynologa za tydzień.... poza tym zmartwiłam się bo lekarka wspomina o zwolnieniu a ja nie za bardzo chcę iść:( na razie popracuję jeszcze, następne usg połówkowe już 3.11;)) dzięki za kciuki Ewel:)) a jak ty się czujesz??

Halo Fiolka:))))
Tylko napisz jak badania!!!!:)

Fiolka już trzymam kciuki:)
U mnie w piątek zacznie się 14tc:)
Pisz co tam u Ciebie:)

Super ewel:) cieszę się że wszystko jest dobrze - tak jak zresztą cię przekonywałyśmy;):)) mam nadzieję że teraz będziesz spokojniejsza? który tydzień zaczynasz? chyba 13? to już niedługo 2 trymestr! pozdrawiam ciepło i trzymajcie kciuki - ja mam jutro wizytę i usg i zaczynam się już denerwować.... jadę zrobić badania...

dzięki:)No właśnie czytałam,ale chyba jednak kupię.Jak mam czekać tak długo na wizyte to pewnie szybciej uda mi się usłyszeć to serduszko:)Taka mam nadzieję:)

no widzisz ewel, mowilismy ze bedzie dobrze! ja tez od kilku dni mam jakies bole brzucha ale sporo leze i biore nadal swoje lekarstwa cierpliwie :) z dobra mysla :) o detektorach tetna slyszalam rozne opinie. Z jeden strony moze cie uspokoic, ale z drugiej-napedzic stracha jak np. dziecko ulozy sie do ciebie pupka... My zdecydowalismy nie kupowac tego urzadzenia. Moim zdaniem mozna sie wtedy zafiksowac. Ale zrobisz jak zechcesz :) Na forum ostatnio byla dyskusja na ten temat, wpisz w wyszukiwarce to sobie poczytasz i sama zdecydujesz :)

no to niezly z niej rzeznik! zwiekszac dawki bez wynikow;/ ja musze sprawdzac co miesiac i wtedy dopiero moja doktor podejmuje decyzje.
bardzo sie ciesze, ze trafilas na odpowiedniego lekarza;)

Kobiety napiszcie mi co sądzicie o detektorach tętna płodu?
Mam zamiar kupić żeby odciążyć panią doktor:)))

Pani doktor która mnie leczyła przed ciążą stwierdziła że mam niedoczynność bo wyniki były przy dolnej granicy ale mieściły się w normie.No i narobiła mi bałaganu,nie sprawdzała hormonów jak zaszłamw ciążę tylko zwiększała dawki eutyroxu.Na szczęście znalazł się ktoś w porę:)

aaa i najwazniejsze, ze z dzidzia ok!!! to ta nadczynnosc powoduje u Ciebie takie zle samopoczucie.. u mnie odwrotnie- niedoczynnosc potrafi spowodowac, ze pulsu nie czuje i czuje sie jakbym miala umrzec;/
musimy byc dzielne;) najwazniejsze, ze nasze dzieciaczki fikaja nam w brzuszkach hehe

masz racje.. to nadczynnosc;/ pomylilo mi sie z moja niedoczynnoscia;/
najwazniejsze, ze spotkalas lekarza co zna sie na rzeczy:) teraz to juz tylko do przodu:)

Dzidzia fika jak szalona:)
Wiecie co mnie zdziwiło,pani doktor włożyła mi sonde do środka i powidziała "O CHŁOPIEC":)
A mi oczy o podłogę:)Powiedziała że tak to wygląda a pewność będzie miała trochę pózniej:)
Ale jaja.....:)
Wiem że to możliwe od 12tc na dobrym sprzęcie.
Taka niespodzianka!!!!!!

Kocham WAS:)))))))))

Kobiety miałyście rację:))))))
Psychiatra się kłania:)))

Delka widziałaś moje wyniki przeciez one ewidentnie wskazują na nadczynnośc.Okropnie się czuję przez te wyniki,mam bardzo wysoki puls i nierytmiczne bicie serca.Ciągle jestem roztrzesiona.

ewel napisz koniecznie czy wszystko z maluszkiem dobrze! wierze, ze to tylko panika i za chwile pojawi sie twoj post, ze jednak mialysmy racje :)

ewel mam nadzieję że wszystko ok?

lepiej spoksultuj sie z innym lekarzem.. balabym sie po jednej opini zrezygnowac z brania hormonu.. szczegolnie w ciazy...
mam nadzieje, ze Twoje zle samopoczucie to tylko nerwy i z dzidzia wszystko OK!!!!!!!!! koniecznie daj znac. pozdrawiam cieplutko:)

Hej!Idę zaraz do lekarza bo nie za dobrze się czuję:(
Baaardzo sie boję,cała się trzęsę:(
Napisze wieczorem o ile będę w stanie...

Trzymajcie kciuki.

coś mi się tam poprzestawiało:)z boku normy:)

TSH 0,005 NORMA 0,27- 4,2
ft4 28,59 12 - 22
ft4 11,55 3,1 - 6,8

Inne tematy z forum

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

Jak odpieluchować malucha? (37 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie mi proszę co mam zrobić :) Mój synek ma rok i 7 m-cy i od dziś postanowiłam...