Restartująca się lumia 640 dual sim (1) oddałem 18.03.2016 telefon lumia 640 dual sim do serwisu, powód zacinanie się... Marek Nie polecam (1) S6 oddana na gwarancji producenta z powodu plamy na wyświetlaczu, która... Marcin Polecam, polecam, polecam! (1) Przyszedłem z tabletem SAMSUNG Tab2, gdzie do kieszeni karty SIM włożyłem za... Krzysztof
Koszt naprawy 0 zł, czas naprawy 30 sekund (1) Galaxy S3, rozmówcy gsm mnie nie słyszeli, ale przez skype, czy viber... Marcin Polecam (1) Szybka naprawa serwisowa, bez komplikacji, w miłej atmosferze. Nie ma się do... FF Bardzo mocno polecam ten salon. (1) Szybko, konkretnie, bezproblemowo. Adam Bardzo dobry Serwis! (1) Telefon wczoraj oddany-dziś odebrany:pełna satysfakcja:polecam... Wojciech klient - opinia (1) Telefon naprawiony szybko, jednak blondynka pracująca w serwisie -... klient Naprawa gwarancyjna (1) Jestem bardzo zadowolony z serwisu i obsługi. Oddałem do naprawy SM-G800F S5... Rysiek personel to jakiś koszmar (1) 3 dni czekałam na jakąkolwiek wiadomość .. niestety bardzo niekompetentna i... Syla Wymiana wyświetlacza (1) Wyświetlacz w Galaxy S5 wymieniony na gwarancji w dniu oddania do serwisu.... Maciej polecam (1) Samsung S4 został naprawiony w ciągu jednej doby. Miła obsługa, serwis... klient Obsługa serwisu - totalna pomyłka (1) Pani tam obsługująca to totalna pomyłka, brak wiedzy, i nie potrafiąca... Ania obsługa i jeszcze raz obsługa! (1) Mam wrażenie ze w tym serwisie pracuje tylko jeden miły Pan chyba…... anonimowy Obsługa beznadziejna (3) Obsługa nieuprzejma i arogancka. Miałem wątpliwą przyjemność rozmawiać z... niezadowolony klient Gorąco polecam (1) Witam gorąco polecam serwis BIMIT-BIS jakość obsługi wzorowa ,oddałem tam... Adam BOREK - opinia (1) z*******Y SERWIS w końcu trafili się LUDZIE DOBREJ ROBOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!! BOREK Rewelacja (1) Wymiana ekranu w lumi 820 trwała 15 minut. Obsługa bardzo miła. Polecam :) Omen Bardzo szybka naprawa i miła obsługa (1) W bardzo szybki sposób wymieniony głośnik w mojej Lumii 620, trwała 2... AjTee EKSPRESOWA NAPRAWA GWARANCYJNA (1) Telefon SXT oddałam tydzień temu do naprawy na gwarancję, bo przestał... peppie.